Vantaan Kortteliliiga

Sulkapallon pelaaja

Vantaan Kortteliliiga jatkuu sulkapallon nelinpelinä ja tenniksen Vantaa Open -kaksinpelillä. Tenniksen kaksinpelissä on erikseen naisten ja miesten sarjat. Lisäksi viime vuonna peruuntunut salibandysarja alkaa vihdoin ja viimein. Salibandysarjassa vapautui seitsemän paikkaa vapaaksi uusille ilmoittautumisille.

Sulkapallon nelinpeli

Pelipaikkana toimii Rajakylän tenniskeskus keskiviikkoisin klo 19.30-21.30. Sarjaan mahtuu kahdeksan ensimmäiseksi ilmoittautunutta joukkuetta. Sarja pelataan kahdessa neljän joukkueen lohkossa. Sarja alkaa keskiviikkona 17.11 ja päättyy 22.12. Sarjaan ilmoittautuminen alkaa torstaina 21.10. ja päättyy perjantaina 12.11. (tai kun paikat täyttyvät).

Ilmoita joukkue mukaan sulkapalloon tästä!

Tenniksen kaksinpeli Vantaa Open

Pelipaikkana Rajakylän Tenniskeskus perjantaisin klo 19.30-21.30. Tenniksen Vantaa Openissa on sarjat naisille ja miehille. Kumpaankin sarjaan mahtuu kahdeksan ensimmäistä ilmoittautujaa. Ensimmäisellä kierroksella on mukana kahdeksan pelaajaa, toisella neljä ja viimeisellä 2 pelaajaa (finaali). Häviöllä tiputaan pois, ja voitolla jatketaan tenniksen Vantaa Openissa. Vantaa Open alkaa perjantaina 19.11. ja päättyy ensi vuoden puolella. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 21.10. ja päättyy perjantaina 12.11. (tai kun paikat täyttyvät).

Vantaa Open ei ole tarkoitettu kilpasarjoissa pelaaville.

Ilmoittaudu tenniksen Vantaa Openiin tästä!

Salibandy

Viime vuoden peruuntuneeseen salibandysarjaan vapautui seitsemän paikkaa uusille joukkueille seuraavasti:

  • Myyrmäen Energia Areena, maanantai (1 paikka jäljellä)
  • Rajakylän tenniskeskus, tiistai (3 paikkaa jäljellä)
  • Rajakyklän tenniskeskus, torstai (2 paikkaa jäljellä)
  • Tikkurilan Trio Sports Center (urheilutalo), perjantai (1 paikka jäljellä)

Salibandysarja pelataan 4 vs 4 + maalivahti joukkuein. Peliaika peleissä on 1 x 20 min. Sarjajärjestelmä muokataan ilmoittautuneiden joukkueiden mukaan. Pelit pelataan pääsääntöisesti klo 19.00-21.30 välillä. Sarja alkaa perjantaina 19.11. ja päättyy tammikuussa 2022. Sarjaan ilmoittautuminen alkaa tortaina 21.10. ja päättyy perjantaina 12.11. (tai kun paikat täyttyvät).

Ilmoita joukkue salibandyyn mukaan tästä!

Alaikäraja kaikkiin sarjoihin on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Järjestäjä (Vantaan kaupunki, liikunnan palvelualue) ei vakuuta toimintaan osallistuvia. Jokainen pelaaja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan ja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan.

Kortteliliigassa pelataan pilke silmäkulmassa

Pipolätkä tuli Vantaalle