Vantaan kortteliliiga

Vantaan kortteliliigassa alkaa elokuussa uutena lajina nelinpelitennis. Myös futissarja tekee odotetun paluun. Kerää oma Dream-team (työkavereista, koulukavereista, naapureista) ja ilmoittaudu mukaan. Futissarjaan voit ilmoittautua myös yksittäisenä pelaaja. Sarjat alkavat elokuussa. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Kortteliliigan toiminta on maksutonta.

Nelinpelitenniksen pelipaikkoina toimivat

Rajakylän Pallopuisto ja Kaivoksela (maanantai)

Rajakylä ja Martinlaakso (tiistai)

Korso (keskiviikko)

Hiekkaharju (torstai)

Sarjakausi alkaa maanantaina 10.8. Sarja päättyy syyskuun lopussa. Sarjaan ilmoittautuminen alkaa 2.7. ja päättyy 3.8. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Nelinpelitenniksessä pelataan tunnin vuoroilla per joukkue. Sarjajärjestelmä muokataan ilmoittautuneiden joukkueiden mukaan. Pelit pelataan klo 18-21 välillä.

Futissarjan pelipaikkoina toimivat

Koivukylä (maanantai)

Kartanonkoski (tiistai)

Myyrmäki (keskiviikko)

Hiekkaharju (torstai)

Sarjakausi alkaa maanantaina 17.8. Sarja päättyy syyskuun lopussa. Sarjaan ilmoittautuminen alkaa 2.7. ja päättyy 10.8. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Futissarja pelataan 4 vs 4 + maalivahti joukkuein. Peliaika peleissä on 1 x 20 min. Sarjajärjestelmä muokataan ilmoittautuneiden joukkueiden mukaan. Pelit pelataan pääsääntöisesti klo 18-21 välillä.

Alaikäraja kumpaankin sarjaan on 15 vuotta. Mikäli joukkueen kaikki pelaajat ovat alle 18-vuotiaita, joukkue tarvitsee täysi-ikäisen huoltajan tai joukkueenjohtajan.

Järjestäjä (Vantaan kaupunki, liikunnan palvelualue) ei vakuuta toimintaan osallistuvia. Jokainen pelaaja vastaa itse omasta vakuutusturvastaan ja osallistuu toimintaan omalla vastuullaan.

Kortteliliigassa pelataan pilke silmäkulmassa

Pipolätkä tuli Vantaalle

Ajankohtaista


Twitter