37. Pennanen, Juho

Kuva Juho Pennanen


Ikä:
14

Asuinalue:
Kaivoksela

Esittely:
Olen Juho Pennanen 9-luokkaa käyvä 14-vuotias poika Kaivokselasta ja haen Nuvaan toiselle kaudelle.

Harrastukset:
Esport

Slogan:
Äänestä kiljumatta ja edustaa asiaasi, jonka perässä olet.

Kommentit vaalikoneväittämiin:
1. Koska Vantaa on kaupunkina paikka, jossa nuoret voi asua mieli hyvin, omassa rauhassa ja voi harrastaa sitä mitä haluaa.
2. Sen takia, että nuoret ei jää yksin ja syrjäytyminen vähentyisi.
3. Sen takia, että kaikilla olisi hyvä asua täällä ja ilmasto ei olisi huolenaiheena.
4. Puuttumisella saadaan vähennettyä koulukiusaamista, -väkivaltaa ja syrjäytymistä.
5. Kouluruuan taso on hyvä, mutta jossain kouluissa se on valmista ja jossain muissa kouluissa se tehdään itse siellä koulun keittiössä, jonka takia osa Vantaan nuorista ei syö koulussa ja osa taas syö.
6. Koska, sillä saadaan pidettyä nuorten mielenkiinto yhteiskunnassa sillä, että nuoret saisi tietää, että minkälaista on äänestää ja äänestysprosentti kasvaa ja sillä yritetään välttää sitä, että nuorten mielenkiinto ei hiipuisi pois 3–4 vuoden aikana, kun he on toisella asteella 3 vuotta ja armeijassa/siviilipalveluksessa sen 0,5 vuodesta yhteen vuoteen.
7. Koska täällä pääkaupunkiseudulla tämä julkinen liikenne on osa meidän elämää, koska porukka menee bussilla, junalla, metrolla ja sekä ratikalla töihin, kouluun, harrastuksiin ja sun muihin ja se on halvempaa ja ilmastoystävällisempää kuin yksin autolla ajaminen.
8. Koska osa käyttää pyörää tai muuta kulkuneuvoa kuten bussia, autoa ja yms. Koska niilläkin pääsee kätevästi A paikasta paikkaan B ja ei tarvitse suhtautua julkisen liikenteen aikatauluihin.
9. Koska ilman koulutusta ei pääsisi niin pitkälle kuin haluaisi, koska nykyään ja tulevaisuudessa tarvitaan ammatteihin tarvittava koulutus.

Ajankohtaista