35. Pannu, Pravjot

Kuva Pravjot Pannu


Ikä:
12

Asuinalue:
Tikkurila

Esittely:
Minä olen Pravjot ja olen Jokiniemen koulusta. Ryhdyin nuorisovaltuustolle ehdolle, koska haluan olla osana edistämässä Vantaan parannusta nuorille. Minut pitäisi valita nuorisovaltuustoon, koska olen aina halunnut edistää Vantaata nuoria varten ja olen innokas tuomaan nuorten mielipiteitä esille.

Harrastukset:
Harrastuksiani ovat jalkapallo ja ulkoilu.

Slogan:
Parempi Vantaa nuorille.

Kommentit vaalikoneväittämiin:
1. Vantaa on aika turvallinen paikka nuorille, mutta Vantaalla silti on turvattomia alueita, esim. Tikkurilan keskusta, jossa tupakointi ja huumeiden käyttö ovat yleisempiä kuin muualla Vantaalla.
2. Kaikilla nuorilla pitäisi olla mahdollisuus harrastuksiin riippumatta omasta taloudellisesta tilanteesta.
3. Vantaan pitäisi olla mukana ilmastonmuutoksen torjunnassa ja niin kuin kaikkien muiden paikkakuntien.
4. Vantaa puuttuu hyvin koulukiusaamiseen ja kouluväkivaltaan, mutta vielä olisi paranneltavaa.
5. Kouluruoka on ihan ok, mutta joskus perunat ovat raakoja tai lihakastikkeessa ei ole kuin 2 palaa lihaa niissä, sen takia useat koululaiset jättävät kouluruuan syömättä tai syövät vähän.
6. Äänestysikärajaa voisi laskea 16 ikävuoteen, koska nuorillakin pitäisi olla päätös valtaa siitä kuka johtaa maatan.
7. Julkinen liikenne tulisi olla maksutonta, koska joillakin ei välttämättä ole varaa maksaa joka päivä rahaa, siitä esim. että pääsee kouluun, koska jos on pitkä koulu matka joka olisi tosi uuvuttava eikä jollakin ole varaa bussiin se saattaa rasittaa henkilöä liikaa.
8. Vantaan liikenteessä kannattaa huomioida autot, koska auto kolareita tapahtuu paljon ja niissä loukkaantuu usein ihmisiä.
9. Kouluruokaan pitäisi käyttää rahaa, koska sitten ruuasta tulisi parempaa, jonka takia kaikki alkaisivat syödä koulussa hyvin eikä nääntyä nälkään koulussa, koska se voisi vaikuttaa koulunkäyntiä.

Ajankohtaista