10. Fraidenberger, Aleksei

Kuva Aleksei Fraidenberger


Ikä:
15

Asuinalue:
Martinlaakso

Esittely:
Hei, olen Aleksei. Tykkään piirrellä ja oon rehellinen optimisti.

Harrastukset:
Jääkiekko ja kitaran soitto.

Slogan:
Parempi kun ei mitään

Kommentit vaalikoneväittämiin:
1. Liikkuu aika paljon sellaisia uhkahenkilöitä, jotka voivat kantaa puukkoa mukana ja yms.
2. On aika paljon niitä perheitä, joiden vanhemmat ei tienaa sen verran paljon että saisivat maksettua harrastuksia jos just ja just riittää veroihin.
3. Jos me saataisiin tosi hyvin kerättyä roskat kadulta ja oikein niin oltaisiin aika pitkällä
4. Koulussa on 100 % kiusaamista mutta kukaan ei uskalla välttämättä kertoa. Joka on aika kurja ymmärtää, että ihmisiä syrjitään ja haukutaan sen takia koska ne on erilaisia.
5. Se on halpa ja laadukas mutta omissa kouluissa on vegepäiviä, joka on tosi hyvä mutta siellä sitten ei ole mitään muuta vaihtoehtoja, jos puolet koulua ainakin ei halua syödä mitään vegeruokaa. Rahat hukkaan ja oppilaat jää nälkäiseksi.
6. Minun mielestä 16-vuotias ei ole sen verran kypsä että osaisi vakavasti ottaa äänestystä sen lisäksi jopa 18-vuotias ei osaa ottaa mitään vakavasti ja käyttäytyy yhä niin kuin lapsi.
7. Tämä on vähän kiinni, minne meidän verot menee mutta luulisin että pitää olla maksullinen koska ei siinä ole mitään järkeä.
8. Vantaalla on 0–15-v. 20,7 % ja 16–29-v. 19,8 % yhteensä 40,5 %. Eikö olekin aika paljon? Ja luulisin että ainakin 70 % noista ei omista autoa, jolla pääsisi helposti Helsinkiin ja yms. joten julkinen liikenne olisi tosi kätevä kaikille.
9. Aika monissa perheissä on väkivaltaa ja nuoret kärsii siitä tosi paljon ja sen lisäksi aika monella on masennus, joka olisi tosi kiva hoitaa.

Ajankohtaista