Kulttuuritehdas Vernissa

Vernissa värivalaistuna

Vantaan kaupungin omistama ja Vantaan kaupungin Nuorisopalvelujen ylläpitämä Kulttuuritehdas Vernissa on yksi Vantaan suosituimpia kulttuuritiloja kehittyvässä ja kasvavassa Tikkurilassa. Kulttuuritila sijaitsee Tikkurilan jokirannassa Keravanjoen kauniissa kulttuurimaisemassa Tikkurilan aseman läheisyydessä. Kulttuurikeskuksessa järjestetään monipuolisia kulttuuritapahtumia monenikäisille kohderyhmille, erityisesti nuorille.

Vuosittain Vernissassa järjestetään yli 200 kulttuuritapahtumaa, klubi-iltaa ja teatteriesitystä joissa käy yleisöä noin 35 000.

Kulttuuritehdas on kunnostettu vanhaan vernissatehtaaseen ja se aloitti toimintansa vuonna 1990. Vernissan tiloissa toimivat Tikkurilan Teatteri, Vantaan Elävän Musiikin Yhdistys VELMU ry, Animaatioasema sekä nukketeatterin tiedotuskeskus Unima ry. Vernissan kahvila on olennainen osa kulttuurikeskuksen toimintaa.

Vernissan esiintymislavalla nähdään niin aloittelevia kuin tunnettuja muusikoita, teatteri- ja tanssiesityksiä ja muita esittävän taiteen tapahtumia. Talossa on myös nuorten käyttöön tarkoitettuja bänditiloja.

Tilavaraukset voi tehdä tänne: www.kulttuuritehdasvernissa.fi/tilat

Vernissan kesäterassi on myös avattu, tervetuloa kahville, lounastamaan tai pitämään kokouksia!

Lounas- ja pöytävaraukset isommalle porukalle: www.kahvicharlotta.com/vernissa

Animaatioaseman elokuvia

Vernissa kartalla

Ajankohtaista


Twitter