Nuorisotilat

Nuoret askartelevat unisieppareita.

Monipuolista tekemistä Vantaalla!

Huom! Koronavirustilanteesta johtuen nuorisotilat ovat suljettuna 18.3. alkaen. Katso lisäinfoa nuorisopalveluiden etusivulta.


Vantaan nuorisopalveluiden alueellinen nuorisotyö koostuu viidestä eri alueesta, joita ovat Myyrmäen, Aviapolis-Kivistön, Hakunilan, Korso-Koivukylän ja Tikkurilan alueet. Yhteensä Vantaalla on 14 nuorisotilaa, joissa aikaa voi viettää monenlaisen tekemisen parissa. Tarjolla on pelaamista niin koneilla, pelikonsoleilla kuin lautapeleillä, punttisalia ja monipuolista liikuntaa, kokkailua, skeittipaikkoja, kerhoja, pajoja ja muuten vain hengailua. Harrastustoimintaa löytyy niin musiikista tanssiin sekä kuvataiteisiin ja teatteriin. Tiloilla työskentelee nuorisotyön ammattilaisia, joiden kanssa voi keskustella, kysyä apua haastaviin tilanteisiin tai esimerkiksi opiskeluun ja työnhakuun.

Avointa ja maksutonta


Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista sekä avointa kaikille ja sitä pyritään suunnittelemaan mahdollisimman paljon yhdessä nuorten kanssa. Nuorisotyöntekijät pyrkivät mahdollistamaan nuorten ideat yhdessä nuorten kanssa. Ideat voivat olla turnauksia, tapahtumia, teemailtoja, kursseja tai muuta nuorten toivomaa toimintaa. Vantaan nuorisotilat ovat turvallisia, savuttomia ja päihteettömiä vapaa-ajanviettopaikkoja. Tilojen toiminta on tarkoitettu pääosin 10-17-vuotiaille ja sitä järjestetään iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Nuorisotiloilta saa jäsenkorttihakemuksen, jonka palauttamalla nuori saa maksuttoman nutakortin.

Nuorisotilat kartalla

Ajankohtaista


Twitter