Nuorisotilat

Nuoret askartelevat unisieppareita.

Monipuolista tekemistä Vantaalla!

Vantaan nuorisopalveluiden alueellinen nuorisotyö koostuu viidestä eri alueesta, joita ovat Myyrmäen, Aviapolis-Kivistön, Hakunilan, Korso-Koivukylän ja Tikkurilan alueet. Yhteensä Vantaalla on 14 nuorisotilaa, joissa aikaa voi viettää monenlaisen tekemisen parissa. Tarjolla on pelaamista niin koneilla, pelikonsoleilla kuin lautapeleillä, punttisalia ja monipuolista liikuntaa, kokkailua, skeittipaikkoja, kerhoja, pajoja ja muuten vain hengailua. Harrastustoimintaa löytyy niin musiikista tanssiin sekä kuvataiteisiin ja teatteriin. Tiloilla työskentelee nuorisotyön ammattilaisia, joiden kanssa voi keskustella, kysyä apua haastaviin tilanteisiin tai esimerkiksi opiskeluun ja työnhakuun.

Avointa ja maksutonta


Toiminta on maksutonta, vapaaehtoista sekä avointa kaikille ja sitä pyritään suunnittelemaan mahdollisimman paljon yhdessä nuorten kanssa. Nuorisotyöntekijät pyrkivät mahdollistamaan nuorten ideat yhdessä nuorten kanssa. Ideat voivat olla turnauksia, tapahtumia, teemailtoja, kursseja tai muuta nuorten toivomaa toimintaa. Vantaan nuorisotilat ovat turvallisia, savuttomia ja päihteettömiä vapaa-ajanviettopaikkoja. Tilojen toiminta on tarkoitettu pääosin 10-17-vuotiaille ja sitä järjestetään iltapäivisin, iltaisin ja viikonloppuisin. Vantaalla siirrytään 1.9.2020 alkaen sähköiseen nutakorttijärjestelmään.

Vantaalla on käytössä sähköinen mobiilinutakorttijärjestelmä

Huoltaja hakee nuorelle jäsenkorttia osoitteessa: https://nutakortti.vantaa.fi/hae.

Kun hakemus on hyväksytty, nuori saa SMS-viestin, jossa on linkki QR-koodiin. Koodi toimii Vantaan nuorisotilojen jäsenkorttina. Koodin voi tallentaa puhelimen kotivalikkoon, jolloin se on helposti käytettävissä.

Nutakortti uusitaan toimintakausittain saman hakemuslomakelinkin kautta.

Nuorisotilat kartalla

Ajankohtaista


Twitter