Nuorisopalvelut

Pojat maalaavat graffitia.

Vantaan nuorisopalveluiden nuorisotiloissa voit viettää aikaasi monenlaisen tekemisen parissa: on harrastustoimintaa musiikista tanssiin, kuvataiteisiin ja teatteriin, pelejä, punttisalia, skeittipaikkaa, kerhoja, pajoja, leirejä, muuten vain oleilua - ynnä paljon muuta. Erityisnuorisotyöntekijä löytyy jokaiselta viideltä Vantaan suuralueelta.

Vantaan nuorisopalvelut tarjoaa nuorille aikuisille harrastus- ja vapaa-ajan toimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Maksuton harrastustoiminta on suunnattu 18-29-vuotiaille ja se on avointa kaikille.

Vantaalla on nuorille tarjolla monia eri tahoja, joista saa neuvoa ja tukea niin arkeen kuin suurempiinkin ongelmatilanteisiin. Apua on saatavissa muun muassa työnhakuun, kouluttautumiseen ja sosiaalisiin pulmiin.

Nuorisopalveluiden yhteystiedot

Rajoitusten vaikutukset nuorisopalveluiden toimintaan 24.1.2022 saakka.

VANTAAN NUORISOPALVELUIDEN TOIMINTA

Alueellinen ja kulttuurinen nuorisotyö

Pekka Mäkelä, nuorisotyön päällikkö, 0400 773 282, pekka.makela@vantaa.fi

Nuorten aikuisten palvelut

Nuorten aikuisten palveluista lisätietoja antaa Nuorten aikuisten palvelujen päällikkö Katja Günther, 040 779 5648, katja.gunther@vantaa.fi

Nuorisotyö kouluissa ja oppilaitoksissa

Oppilaslaitosnuorisotyöstä lisätietoja antaa Hanke- ja suunnittelupäällikkö Miia Siitonen, 040 042 7715, miia.siitonen@vantaaa.fi

Nuorisotilojen käyttövuorot

Nuorisotilojen ulkopuolisia käyttövuoroja koskevissa asioissa lisätietoja antaa verkostopäällikkö Taina Saarenpää, 040 523 4744, taina.saarenpaa@vantaa.fi

nuortenvantaa.fi etusivu

Nuorten oma nettisivusto

Nuortenvantaa.fi:stä löydät nuorisotilojen sivut, ajankohtaiset nuorten tapahtumat, nuoria koskettavat uutiset, somenostot ja blogi- sekä vlogipostaukset.

nuorisotalo -kyltti

Nuorisotilat

Nuorisotilojen sivut löydät nuortenvantaa.fi:stä

sateenkaarigraffiti rapatussa seinässä

Sateenkaareva nuorisotyö

Sateenkaarevissa nuorisoilloissa kunnioitetaan nuorten itsemäärittelyä /-määrittelemättömyyttä sekä jokaisen nuoren moninaisuutta.

Ajankohtaista


Twitter