Nuorisotilojen käyttövuorot

Nuorisopalvelut tukee järjestöjen ja nuorten ryhmien toimintaa vuokraamalla nuoriso- ja bänditiloja.

Vakinaiset käyttövuorot ovat voimassa 1.9.2021 alkaen päätösten mukaan. Koronatilanteen vuoksi on mahdollista, että käyttövuoro joudutaan perumaan lyhyelläkin varoitusajalla. Pyydämme seuraamaan ajankohtaisia tiedotteita. Kaikille käyttövuoron saaneille tiedotetaan mahdollisista muutoksista uusista rajoituksista Timmin kautta (tarkista myös roskaposti).

Tilapäisten käyttövuorot haetaan myös Timmi-tilanvarausjärjestelmän kautta. Tiloja myönnetään ensisijaisesti nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöille, vantaalaisille nuorten toimintaryhmille sekä vantaalaisten lasten ja nuorten kanssa toimiville tahoille.

Leirialueiden haku on päättynyt vuodelle 2022 ja vapaana olevia ajankohtia voi hakea Timmi tilanvarausjärjestelmän kautta.

Lue lisää leirialueiden käyttövuoron hakemisesta.

Järjestelmään rekisteröidytään ja saaduilla tunnuksilla voi hakea kaikkia nuorisopalveluiden hallinnoimia tiloja.

Tiloja myönnetään ensisijaisesti nuoriso- ja varhaisnuorisojärjestöille, vantaalaisille nuorten toimintaryhmille sekä vantaalaisten lasten ja nuorten kanssa toimiville tahoille.

Lisätietoja

Huom!
Jatkossa hakukuulutusta nuorisopalveluiden hallinnoimien tilojen hakuajoista ei julkaista nuorisopalveluiden sivuille vaan tiedon löytää Timmi-tilanvarausjärjestelmän sivulta.

Tiedoksi:

  • Pähkinärinteen ja Kivistön uuteen nuorisotilaan ei voi varata vakituista käyttövuoroa.
  • Pakkalan nuorisotilassa toteutetaan eläinavusteista toimintaa, joten tila ei ole allergiavapaa.

Lisätietoja nuorisotiloilta.

Tilojen yhteystiedot ja sijainnit

Ajankohtaista