Leirintäalueet

Vantaan kaupunki omistaa kolme leirintäaluetta, jotka on vuokrattu leirintäalueiden toimintaa harjoittaville yhdistyksille. Näitä alueita voi käyttää ulkoiluun, retkeilyyn, uimiseen ja muuhun luonnossa tapahtuvaan virkistäytymiseen. Yhdistysten ylläpitämiä leirintäalueita löytyy Bjurs Inkoossa, Etelälahti Vihdissä sekä SFC Vihtipark Vihdissä.

Bjurs

Bjursin leirintäalue (Bjursintie 303, 10270 Barösund) sijaitsee Inkoon kunnassa, Helsingistä länteen vievien veneväylien varrella. Bjursin leirintäalue on vuokrattu Bjursin Vaunuilijat ry:lle, joka vastaa alueen käytöstä ja huollosta. Alueen pääosa sijaitsee Orslandet-saaren eteläosassa, loput saaren edustalla olevalla saaristoalueella. Leirintäalue on tarkoitettu ulkoilijoille, telttailijoille ja asuntovaunuretkeilijöille.

Etelälahti

Etelälahden ulkoilualueet (Ollilantie 225 A, 03300 Otalampi) sijaitsee Salmijärven rannalla rajoittuen Nuuksion kansallispuistoon. Alue on vuokrattu Etelälahden Ulkoilu ry:lle, joka ylläpitää ja vastaa alueen käytöstä. Leirintäalue soveltuu ulkoilijoille, telttailijoille ja asuntovaunuretkeilijöille.

SFC VihtiPark

SFC VihtiPark (Rauhaniementie 391, 03790 Vihtijärvi) on Vihtijärven rannalla sijaitseva leirintäalue, joka on vuokrattu SF-Caravan Hyvinkään seutu ry:lle. Leirintäalue soveltuu ulkoilijoille ja asuntovaunuretkeilijöille.

Ajankohtaista