Luontoajanviete

luontoaiheinen kevätbingoruudukko

Vantaan lähiluonto-oppaat ovat tehneet ajanvietemateriaalia käytettäväksi jokaiselle luonnosta kiinnostuneelle. Ne on kehitetty silmällä pitäen Vantaan paikallista luontoa, mutta niistä saa iloa aivan jokainen, yksin tai ryhmässä.

Materiaaleista löytyy mukavaa ajanvietettä sekä ulkona liikkumiseen että sisätiloihin. Jos ei siis aina huvita tai voi mennä ulos, luontoon saa silti yhteyden!

Kunkin materiaalin yhteydessä on käyttöohje.

Lähiluontosuunnistus Myyrmäen ja Malminkartanon alueella

Lähde toiminnalliselle kierrokselle monipuoliseen lähiluontoon itseksesi, ystävien kanssa tai perheen kesken! Lähiluontosuunnistus sisältää kymmenen toiminnallista rastia, joiden tehtävissä on huomioitu lapset ja aikuiset. Luontoajanvietemateriaalit-kohdasta voit ladata PDF-muotoisen materiaalin, joka sisältää suunnistuskartan sekä tarkat rastien sijainnit koordinaatteineen. Mukaan kierrokselle tarvitset tehtäviä varten kynän ja paperia. Suunnistusrastit ovat paikoillaan kesäkuun loppuun saakka.

Suunnistuksen ovat suunnitelleet yhteistyössä Vantaan ympäristökeskus ja Kestävän asumisen kummikokeilu.

Vantaan luontokoulun Erkki Änkyrimato

Vantaan luontokoulu seuraa myös herkeämättä luontoa. Sieltä voit seurata Erkki Änkyrimadon toiminnallista tarinaa. Siitä julkaistaan kevään edetessä lisää osia.

Vantaan lähiluonto-oppaat

Jos sinulla on palautetta tai kehitysehdotuksia materiaaleihin liittyen, voit olla yhteydessä lähiluonto-oppaisiin sähköpostilla osoitteeseen tuomas.lilleberg@vantaa.fi tai kevät- ja syyssesongin ulkopuolella osoitteeseen ymparistosuunnittelu@vantaa.fi.

Ajankohtaista

Twitter