Urheilu- ja liikuntaseuroille

Amerikkalaista jalkapalloa

Vantaalla toimii reilut 200 liikunta- ja urheiluseuraa, jotka liikuttavat vuosittain kymmeniä tuhansia vantaalaisia tarjoten toimintaa useiden eri lajien harrastajille. Liikuntapalvelut tekee yhteistyötä seurojen kanssa ja luo toimintaedellytyksiä muuan muassa myöntämällä avustuksia ja jakamalla käyttövuoroja liikuntapaikoille.

Näiltä sivuilta löydät tietoa yhteistyömuodoista, käyttövuorojen varaamisesta ja avustuksista. Liikuntaharrastusta aloittelevan avuksi ylläpidämme listaa vantaalaisista seuroista.

Vantaa Liikuntagaala ja mitalikahvit

Vantaalaista urheilu- ja liikuntavuotta juhlistetaan vuosittain pidettävässä Vantaan Liikuntagaalassa. Sokos Hotel Vantaan tiloissa 5.2.2020 järjestettävässä tilaisuudessa palkitaan Vantaan parhaita liikunnan ja urheilun toimijoita. Ilmoittautuminen Liikuntagaalaan on käynnissä ja sitä on jatkettu 22.1.2020 asti.

Liikuntagaalan yhteydessä Vantaa haluaa muistaa kaikkia vuoden 2019 arvokisamitalisteja kutsumalla heidät yhteisille mitalikahveille. Pyydämme yleisön apua vantaalaisten arvokisamitalistien keräämiseksi.

Jos tiedossasi on vantaalainen urheilija tai joukkue, joka on saavuttanut vuoden 2019 aikana MM-, EM-, PM- tai SM-mitalin, ilmoita siitä meille. Myös kaikki vantaalaiset, mutta muita kuin vantaalaisia seuroja edustavat urheilijat huomioidaan. Mitalisteja kerätään osoitteessa www.mitalisti.liikuntagaala.fi 22.1.2020 asti.

Vastaajien kesken arvomme viisi kappaletta 10 kerran uinti-/kuntosalippuja. Mitalistit ilmoitettuasi sinut ohjataan suoraan Vantaan Liikuntagaalan ilmoittautumislomakkeeseen, jonka kautta voit ilmoittaa gaalaan itsesi lisäksi ilmiantamasi mitalistin. Ilmoittautuminen osoitteessa www.liikuntagaala.fi.

Liikuntagaalan 5.2.2020 kutsu ja ohjelma

Tilavaraus

Liikuntapaikkojen tilavaraukset voi tarkistaa Timmi -järjestelmästä.

Avustusten myöntämisperiaatteet

Vantaan kaupunki tukee seuroja sekä muita liikunta-alan toimijoita myöntämällä avustuksia vantaalaisiin kohdistuvaan liikuntatoimintaan.

Liikuntapalveluiden hinnasto

Hinnastosta näet tarkat liikuntapalveluiden maksut.

Ajankohtaista

Twitter