Myyrmäen urheilupuisto

Myyrmäen urheilupuisto on ainutlaatuinen urheilu-ja tapahtumapaikkojen keskittymä pääkaupunkiseudun ytimessä Länsi-Vantaalla.

Energia Areena, Myyrmäen jalkapallostadion, Myyrmäki-halli, kaksi jäähallia, yleisurheilukenttä, hiekkakenttä, skeittipaikka ja squashkentät sekä kuntosali muodostavat tiiviin ja toimivan kokonaisuuden, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet urheilun harrastamiseen sekä erilaisten yritys- ja kulttuuritapahtumien järjestämiseen.

Emme ole sidottuja säänvaihteluihin tai vuodenaikoihin. Myyrmäen urheilupuistossa tapahtuu aamusta iltaan melkein vuoden jokaisena päivänä. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota monipuoliset ja turvalliset suorituspaikat usealle tuhannelle eri lajien parissa harjoittelevalle juniorille.

Sijaintimme pääväylien varressa tekee urheilupuistoon tulon vaivattomaksi. Julkinen liikenne tuo tapahtumavieraat noin kilometrin päähän Kehäradan varteen tai bussilla suoraan urheilupuistoon.

Huom! Myyrmäen urheilupuistossa on alkanut lähiliikuntapaikan rakennustyö, joka vaikuttaa jonkin verran alueen liikenteeseen loppuvuoden 2019 aikana. Lisätietoa tiedotteessa.

Ajankohtaista

Twitter