Hakunilan uimahalli ja kuntosali

Vesijumppaa Hakunilan uimahallissa

Uimahalli ja kuntosali on suljettu 30.11.202030.4.2021.

Pääkaupunkiseutu on koronatilanteen osalta leviämisvaiheessa. Tämän vuoksi käyttöön on otettu rajoitustoimenpiteitä.

Korttien lisäajan lataaminen

Sarja- ja kausikorttien sekä erityisuimakorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla korttien voimassaoloaika huomioiden. Lisäaika on ladattava kuukauden sisällä palveluiden avauduttua.

Koronaohjeistuksia

Vantaan kaupunki suosittelee vahvasti 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntatiloihin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Tarkempia tilojen käyttöön liittyviä ohjeistuksia voit lukea täältä.

Hakunilan uimahalli avautuu osittain

Hakunilan uimahalli avataan osittain maanantaina 2.11.2020. Uimahallin 25 metrin allas on vielä remontissa, mutta muilta osin halli avataan. Asiakkaiden käytössä on lastenallas, kahluuallas, kylmäallas, terapia-allas ja kuntosali sekä pukeutumis- ja pesutilat saunoineen.

Hakunilan uimahalli on ollut suljettuna viime keväästä asti, jolloin hallissa aloitettiin vuosikorjaukset. Saunojen lauteet uusittiin ja uimahallissa tehtiin myös muita pienempiä korjaustöitä. Koronasulun alettua 25 metrin altaasta tyhjennettiin vedet, altaan pohjan rakenteesta tehtiin tutkimuksia, ja laatat purettiin pois altaan pohjasta ja reunoilta.

Uinti -ja kuntosalien sarjakorttien, erityisuimakorttien ja kuntosalien kausikorttien voimassaoloaikaa jatketaan kuntosalien/uimahallien kiinnioloajan verran. Kuntosalien kuukausikorteille lisäaikaa ladattaessa menetetty käyttöaika kuitenkin huomioiden.

Uimahalli

  • 25 metrin allas, jossa on 8 rataa (remontissa)
  • opetusallas
  • pieni kahluuallas
  • kylmävesiallas
  • terapia-allas
  • höyrysaunat
  • liikuntaesteisille omat pukutilat.
  • virtuaalivesijumppalaite terapia-altaalla

Kuntosali

Hakunilan uimahalli avataan osittain maanantaina 2.11.2020. Uimahallin 25 metrin allas on vielä remontissa, mutta muilta osin halli avataan. Asiakkaiden käytössä on lastenallas, kahluuallas, kylmäallas, terapia-allas ja kuntosali sekä pukeutumis- ja pesutilat saunoineen.

Ikäraja 15-vuotta

Lisäohjeistuksia kuntosalin käyttöön.

Ohjattuihin liikuntaryhmiin ja kuntosaliharjoitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  • puhelimitse liikunnan palvelualueen toimistoon 09 8392 4601, suositeltavat soittoajat ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00
  • sähköpostilla liikunta.ilmoittautumiset@vantaa.fi

HUOM! Kuntosalin laiteopastukset on toistaiseksi peruttu vallitsevan Covid-19 koronavirustilanteen vuoksi. (Koronarajoitusten vuoksi sali on suljettu 30.4.2021 saakka).

Hakunilan uimahalli ja kuntosali

Sotungintie 17, 01200 Vantaa

Ajankohtaista