Hakunilan uimahalli ja kuntosali

Vesijumppaa Hakunilan uimahallissa

Hakunilan uimahallin ison altaan remontti on valmistunut ja halli avataan 16.8. normaalein aukioloajoin. Uimahallit avataan avoimeen käyttöön enintään puolella normaalista asiakasmäärästä 1.6.2021 alkaen. Pukukaappeja suljetaan siten, että turvavälien säilyttäminen pukuhuoneissa on mahdollista. Tartuntatautilain edellyttämiä terveysturvallisuustoimia noudatetaan rajoittamalla asiakasmäärää. Asiakkaita ohjeistetaan noudattamaan turvavälejä, käyttämään kasvomaskia aula- ja pukeutumistiloissa sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on linjannut, että sisäliikuntatiloja voidaan avata aikuisten käyttöön rajoitetusti torstaista 1. heinäkuuta alkaen. Vantaallakin kuntosaleja, liikuntahalleja ja ryhmäliikuntatiloja päästään vähitellen avaamaan. Tilojen avaamisaikatauluihin vaikuttavat vielä heinäkuussa normaalit kesäsulkemiset ja muun muassa henkilökunnan aiemmin sovitut kesälomat.
Tutustu tarkemmin koronakoordinaatioryhmän linjauksiin tiedotteesta.

Korttien lisäajan lataaminen

Sarja- ja kausikorttien sekä erityisuimakorttien käyttöaikaa pidennetään palveluiden kiinnioloaikaa vastaavalla ajalla korttien voimassaoloaika huomioiden. Lisäaika on ladattava kahden kuukauden sisällä palveluiden avauduttua. Lisäajan uimakortin tuotteille voi hakea miltä tahansa Vantaan kaupungin uimahallilta. Kuntosalikorttien lisäajan lataaminen voidaan tehdä vasta sitten, kun kuntosalipalvelut saadaan avattua. Kuntosalikorttia ei voi käyttää uimakorttina.

Koronaohjeistuksia

Vantaan kaupunki suosittelee vahvasti 12 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa kaupungin palveluissa aina, kun lähikontakteja ei voida välttää. Suositus koskee esimerkiksi kirjastoja, liikuntapaikkoja, museoita, asiointipisteitä ja toisen asteen oppilaitoksia. Liikuntapaikkojen kohdalla tämä koskee esimerkiksi liikuntapaikkojen käytäviä, katsomoita ja pukutiloja sekä kaikkia tilanteita, joissa liikunta-aktiviteetti ei estä maskin käyttöä.

Ajantasaista tietoa koronaviruksesta ja epidemian aiheuttamista muutoksista kaupungin palveluissa löydät osoitteesta vantaa.fi/korona.

Liikuntatiloihin saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Korostamme jokaisen toimijan ja aikuisen vastuuta noudattaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja muiden viranomaisten ohjeita hygienia- ja muista järjestelyistä, joilla viruksen leviämistä ehkäistään. Aikuisten vastuulla on huolehtia, että myös lapset noudattavat ohjeita.

Tarkempia tilojen käyttöön liittyviä ohjeistuksia voit lukea täältä.

Lisäohjeistuksia kuntosalin käyttöön.

Uimahalli

  • 25 metrin allas, jossa on 8 rataa
  • opetusallas
  • pieni kahluuallas
  • kylmävesiallas
  • terapia-allas
  • höyrysaunat
  • liikuntaesteisille omat pukutilat.
  • virtuaalivesijumppalaite terapia-altaalla

Kuntosali

Ikäraja 15-vuotta

Pandemiatilanteen vuoksi kuntosaleilla ei toistaiseksi pidetä yleisiä- eikä henkilökohtaisia opastuksia.

Ohjattuihin liikuntaryhmiin ja kuntosaliharjoitteluun liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

  • puhelimitse liikunnan palvelualueen toimistoon 09 8392 4601, suositeltavat soittoajat ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00 (soittoaika ei ole voimassa 28.6.–1.8.2021)
  • sähköpostilla liikunta.ilmoittautumiset@vantaa.fi

Hakunilan uimahalli ja kuntosali

Sotungintie 17, 01200 Vantaa

Ajankohtaista