Seurafoorumit

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut järjestää noin kaksi kertaa vuodessa Seurafoorumeja, jotka keräävät yhteen kaupungin ja liikuntaseurojen edustajat sekä muut liikunnan parissa toimivat keskustelemaan ja vaikuttamaan. Seurafoorumien aiheina ovat olleet tähän mennessä muun muassa uudet liikunta-avustukset, käyttövuorojen jakaminen ja liikuntapalvelujen strategia ja organisaatiomuutokset.

Seurafoorumi I 28.1. klo 16.00-17.00

Pikaisella aikataululla pidettävässä Seurafoorumissa vastataan tähän mennessä tulleisiin kysymyksiin liikuntatilojen avaamisesta. Tilaisuudessa tiedotetaan myös toimintatavoissa, joita liikuntatiloissa tulee poikeusajalla noudattaa.

Teamsissa pidettävään torstain Seurafoorumiin voit liittyä tästä linkistä.

Seurafoorumi II 29.1. klo 15.30-16.30

Perjantain Seurafoorumissa vastataan kysymyksiin, jotka koskevat sisäliikuntatilojen avaamista alle 20-vuotiaiden ohjatulle harrastetoiminnalle. Kysymykset aiheeseen liittyen pyydetään lähettämään ennakkoon 29.1. klo 8.00 mennessä sähköpostitse: liikuntatilavaraukset@vantaa.fi.

Teamsissa pidettävään perjantain Seurafoorumiin voit liittyä tästä linkistä.

Uutisen sisäliikuntapaikkojen avaamisesta alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnalle näet tästä.

Aiemmat Seurafoorumit

Viimeisin Seurafoorumi pidettiin 22.10.2020. Seurafoorumissa käsiteltiin mm. liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista ja liikuntatilojen uusia hintoja. Tilojen maksuton käyttö ei ole kokonaan päättymässä, mutta maksuttomuudelle tulee tarkemmat kriteerit. Tilaisuudessa oli myös lyhyet tietoiskut parhaillaan käynnissä olevasta Liikuntapolitiikka Vantaalla 2021-2030 -ohjelmatyöstä, avustusten ja käyttövuorojen hausta sekä Hobihobi -palvelusta. Seurafoorumissa käsitellyn materiaalin löydät tältä sivulta.

Hinnastouudistuksen esittely ja keskustelu

Liikuntapoliittisen ohjelman esittely ja keskustelu