Seurafoorumit

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut järjestää noin kaksi kertaa vuodessa Seurafoorumeja, jotka keräävät yhteen kaupungin ja liikuntaseurojen edustajat sekä muut liikunnan parissa toimivat keskustelemaan ja vaikuttamaan. Seurafoorumien aiheina ovat olleet tähän mennessä muun muassa uudet liikunta-avustukset, käyttövuorojen jakaminen ja liikuntapalvelujen strategia ja organisaatiomuutokset.

Seuraava Seurafoorumi 10.5. - lisätiedot viikolla 17

Seurafoorumi 19.4.2021 - materiaali

Seurafoorumissa 19.4. käsiteltiin liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista. Tilaisuuden aluksi käytiin läpi uudistuksen tavoitteet ja matalan kynnyksen toiminnan kriteerit. Pienryhmäkeskustelujen teemana oli tilakohtainen hinnoittelu.

Seurafoorumin 19.4. materiaali
Voimassa olevat liikuntatilojen ja -palveluiden hinnastot

Aiemmat Seurafoorumit

Seurafoorumissa 15.3.2021 käsiteltiin käsiteltiin liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista. Tilaisuuden aluksi käytiin läpi uudistuksen tavoitteita, ja pienryhmäkeskustelujen teemana oli matalan kynnyksen harrastustoiminnan kriteerit. Seurafoorumissa esitelty materiaali:
Seurafoorumin 15.3. materiaali
Yhteenveto seurojen laskennallisesta tilatuesta
Koulujen, oppilaitosten ja päiväkotien liikuntatilojen koot

Seurafoorumissa 26.2.2021 käsiteltiin 1.3. voimaan tulleita koronaviruspandemian vuoksi asetettuja tilojen käytön rajoituksia (mm. harrastustoiminnan rajoitukset ja terveysturvallisuussuunnitelman laatiminen). Tilaisuuden jälkeen 1.3. Etelä Suomen aluehallintovirasto on korjannut 26.2. tekemäänsä päätöstä koskien lasten harrastustoiminnan rajoituksia. Korjatun päätöksen mukaan myös vuonna 2008 syntyneet voivat jatkaa harrastamista. Asiasta on lähetetty kaupungin tiedote 1.3. Timmi-järjestelmän kautta.

Seurafoorumissa 15.2.2021 käsiteltiin liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista. Tilaisuuden aluksi käytiin läpi uudistuksen tarvetta ja sen tavoitteita. Pienryhmäkeskustelujen teemoina olivat matalan kynnyksen harrastustoiminnan kriteerit ja siirtymävaiheen ensimmäisen vaiheen tilakohtainen hinnoittelu. Seurafoorumissa esitellyn materiaalin näet tästä.

Seurafoorumissa 29.1.2021 käsiteltiin koronavirusepidemian vaikutuksia sisäliikuntatilojen avaamista alle 20-vuotiaiden ohjatulle harrastustoiminnalle. Seurafoorumissa esitetyt materiaalit näet tästä. Uutisen sisäliikuntapaikkojen avaamisesta alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnalle näet tästä.

Seurafoorumissa 22.10.2020 käsiteltiin mm. liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista ja liikuntatilojen uusia hintoja. Tilojen maksuton käyttö ei ole kokonaan päättymässä, mutta maksuttomuudelle tulee tarkemmat kriteerit. Tilaisuudessa oli myös lyhyet tietoiskut parhaillaan käynnissä olevasta Liikuntapolitiikka Vantaalla 2021-2030 -ohjelmatyöstä, avustusten ja käyttövuorojen hausta sekä Hobihobi -palvelusta. Seurafoorumissa käsitellyn materiaalin löydät tältä sivulta.

Seurafoorumien aineistoja

Ajankohtaista