Seurafoorumit

Vantaan kaupungin liikuntapalvelut järjestää noin kaksi kertaa vuodessa Seurafoorumeja, jotka keräävät yhteen kaupungin ja liikuntaseurojen edustajat sekä muut liikunnan parissa toimivat keskustelemaan ja vaikuttamaan. Seurafoorumien aiheina ovat olleet tähän mennessä muun muassa uudet liikunta-avustukset, käyttövuorojen jakaminen ja liikuntapalvelujen strategia ja organisaatiomuutokset.

Seurafoorumi 10.5.2021

Liikuntatilojen maksuperusteiden ja hinnaston uudistaminen jatkuu. Ma 10.5. järjestettiin kevään 2021 neljäs Seurafoorumi, jonka aiheena oli liikuntatilojen maksuperusteiden uudistaminen. Tilaisuudessa käytiin läpi kevään Seurafoorumien perusteella tarkentuneita matalan kynnyksen harrastustoiminnan kriteereitä sekä tämän hetken arvioita tilakohtaisesta hinnoittelusta. Materiaali 10.5.2021

Aiemmat Seurafoorumit

Seurafoorumissa 29.4.2021 käsiteltiin sisäliikuntatilojen avaamista 20-vuotiaiden ja sitä nuorempien harrastustoimnnan käyttöön 3.5. alkaen.

Seurafoorumissa 19.4.2021 käsiteltiin liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista. Tilaisuuden aluksi käytiin läpi uudistuksen tavoitteet ja matalan kynnyksen toiminnan kriteerit. Pienryhmäkeskustelujen teemana oli tilakohtainen hinnoittelu.

Seurafoorumissa 15.3.2021 käsiteltiin käsiteltiin liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista. Tilaisuuden aluksi käytiin läpi uudistuksen tavoitteita, ja pienryhmäkeskustelujen teemana oli matalan kynnyksen harrastustoiminnan kriteerit.

Seurafoorumissa 26.2.2021 käsiteltiin 1.3. voimaan tulleita koronaviruspandemian vuoksi asetettuja tilojen käytön rajoituksia (mm. harrastustoiminnan rajoitukset ja terveysturvallisuussuunnitelman laatiminen). Tilaisuuden jälkeen 1.3. Etelä Suomen aluehallintovirasto on korjannut 26.2. tekemäänsä päätöstä koskien lasten harrastustoiminnan rajoituksia.

Seurafoorumissa 15.2.2021 käsiteltiin liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista. Tilaisuuden aluksi käytiin läpi uudistuksen tarvetta ja sen tavoitteita. Pienryhmäkeskustelujen teemoina olivat matalan kynnyksen harrastustoiminnan kriteerit ja siirtymävaiheen ensimmäisen vaiheen tilakohtainen hinnoittelu.

Seurafoorumissa 29.1.2021 käsiteltiin koronavirusepidemian vaikutuksia sisäliikuntatilojen avaamista alle 20-vuotiaiden ohjatulle harrastustoiminnalle.

Seurafoorumissa 22.10.2020 käsiteltiin mm. liikuntatilojen maksuperusteiden uudistamista ja liikuntatilojen uusia hintoja. Tilojen maksuton käyttö ei ole kokonaan päättymässä, mutta maksuttomuudelle tulee tarkemmat kriteerit. Tilaisuudessa oli myös lyhyet tietoiskut parhaillaan käynnissä olevasta Liikuntapolitiikka Vantaalla 2021-2030 -ohjelmatyöstä, avustusten ja käyttövuorojen hausta sekä Hobihobi -palvelusta. Seurafoorumissa käsitellyn materiaalin löydät tältä sivulta.

Seurafoorumien aineistoja

Ajankohtaista