Kuntosalivuorot

Esite saunavuoroista, erityisuinti- ja kuntosalivuoroista

Myyrmäen urheilutalon (Myyrmäenraitti 4) ja Tikkurilan uimahallin kuntosalissa (Läntinen Valkoisenlähteentie 50) on erityisryhmille suunnattu kuntosaliharjoitusvuoro. Harjoitusvuoroja voivat käyttää erityisryhmien kuntosalikortin lunastaneet henkilöt ja veteraanit.

Harjoitusvuoron käyttäjäryhmät

• Erityisryhmien kuntosalikortin omaavat henkilöt voivat harjoitella erityisryhmien kuntosalivuoroilla sekä yleisillä kuntosalin vapaaharjoitteluvuoroilla. Erityisryhmien kuntosalikortin myöntämiseksi on erilliset myöntämisperusteet. Asiakkaiden tulee huomioida, että lipunmyynnit ovat suljettuina sunnuntaisin harjoitusvuoron aikana. Erityisryhmien kuntosalikorttia ei voi ostaa sunnuntaiaamuisin vaan se tulee ostaa jo aiemmin.

• Veteraanit voivat harjoitella erityisryhmien kuntosalivuorolla maksutta. Veteraanien tulee esittää KELA-kortin tunnus R, MR, leimattu sotaveteraanipassi tai liikuntapalveluista saatava veteraanikortti. Veteraanit voivat osallistua kaikkiin liikuntapalveluiden ohjattuihin liikuntaryhmiin maksutta. Myös uinti ja kuntosalin vapaaharjoittelukäyttö on maksutonta.

Harjoitusvuorot

Harjoitusvuoroa ei järjestetä uimahallien vuosisulkemisien/poikkeuksellisten aukioloaikojen aikana.

Harjoitusvuoro:
Su 9.00–10.00 (sisäänkäynti ainoastaan 8.45–9.00, tämän jälkeen pääovi lukitaan)
Myyrmäen kuntosalivuoro on peruttu sunnuntaina 1.11.2020 uintikilpailujen vuoksi.

Yleistä harjoitteluvuoroista

• Kuntosali on ko. harjoitusaikana suljettu muilta käyttäjiltä, poikkeuksena henkilökunta.

• Harjoitusvuoroilla ei ole ohjaajaa.

• Kuntosalin alaikäraja on 15 vuotta.

• Erityisryhmien kuntosalikortti tulee olla mukana jokaisella harjoituskerralla ja se tulee näyttää pyydettäessä henkilökunnalle. Myös vetaraanien tulee osoittaa oikeutensa harjoitusvuorolle (kts. ohjeet "Harjoitusvuoron käyttäjäryhmät" kohta 2.)

• Sporttikortti 70+ ei ole voimassa erityisryhmien kuntosalivuoroilla.

• Pyhäpäivinä, juhlapyhien aattoina ja tapahtumien aikana kuntosalissa/uimahallissa on mahdollisesti poikkeavat aukioloajat.

• Ei kertamaksumahdollisuutta tai mahdollisuutta maksaa kuukausi- tai sarjakorteilla.

• Myyrmäen urheilutalon kuntosali sijaitsee pohjakerroksessa. Käytössä on hissi.

• Tikkurilan uimahallin kuntosali sijaitsee pääoven läheisyydessä. Pääoven luona on kulkemista helpottavat (jyrkät) luiskat. Mahdollisuus sisäänpääsyyn myös uimahallin erillisen saunaosaston kautta. Saunaosasto sijaitsee uimahallin pääovien läheisyydessä (vasemmalla puolella). Oven edustalla on kulkemista helpottavat loivat luiskat. Ovessa on summeri ja puheyhteys uimahallin lipunmyyntiin. Saunaosaston ovi avataan asiakkaille sähkösummerilla. Saunaosaston pukutilat ovat käytettävissä klo 9.00–11.00 niitä henkilöitä varten, jotka eivät voi käyttää yleisiä sauna- ja pukeutumistiloja vamman tai sairauden aiheuttaman haitan vuoksi. Muissa tapauksissa asiakkaat käyttävät uimahallin yleisiä puku- ja peseytymistiloja.

Lisätietoja erityisryhmien kuntosalivuoroista

050 314 6402, suositeltava soittoaika ma–ti ja to–pe klo 9.00–11.00 / erityisliikunnan suunnittelija
043 827 2577, Tikkurilan uimahalli
043 827 2576, (puhelinaikoina) Tikkurilan uimahallin kuntosali
043 825 7500, Myyrmäen uimahalli
043 827 2575, (puhelinaikoina) Myyrmäen uimahallin kuntosali

Ajankohtaista