Liikunta-apteekki

Terveysasemilla toimivien Liikunta-apteekkien avulla pyritään kohdennettuun liikuntaneuvontaan yhteistyössä terveysasemien henkilökunnan kanssa. Toiminnan avulla pyritään aktivoimaan liikuntaan tottumattomia ja terveysliikunnan aloittamista harkitsevia aikuisikäisiä henkilöitä kohti liikunnallisempaa elämäntapaa. Liikunta-apteekit sijaitsevat Koivukylän, Hakunilan, Myyrmäen ja Martinlaakson terveysasemilla.

Hyvinvointimentorointi

Vantaan kaupunki tarjoaa maksutonta elintapaohjausta riskiryhmiin kuuluville henkilöille. Hyvinvointimentorointi sopii erityisesti henkilöille, jotka ovat motivoituneita elintapamuutoksiin, ja haluavat sitoutua noin vuoden mittaiseen elintapaohjaukseen. Mentorointiin valitaan henkilöitä, joilla on ylipainoa tai jokin elintapasairaus, kuten diabetes tai sydän- ja verenkiertoelimistön sairaus. Hyvinvointimentoroinnissa asiakas saa henkilökohtaisen mentorin ja mobiilisovelluksen terveellisten elintapojen tueksi.

Lisätietoja hyvinvointimentori Inka Mannojalta, puhelin 040 190 7136, inka.mannoja@vantaa.fi. Ilmoittaudu mukaan terveysasemallasi tai osoitteessa tuki.kunnolla.fi/hae

Lue lisää osoitteesta vantaa.fi/elintapaohjaus

Ajankohtaista