Liikunnalliset leirit

Vantaan liikuntapalvelut järjestää liikuntaleirejä 1–4. -luokkalaisille lapsille kesä- ja talviloma-aikaan.

Liikunnalliset talvileirit 2020

Vantaan kaupungin Liikuntapalvelut järjestää perinteiseen tapaan liikunnallisia talvileirejä. Helmikuussa 2020 leirit järjestetään kahdessa eri toimipisteessä.
Päivittäinen leiriaika on klo 8.30–15.30. Leirimaksu on 30 € / viikko / osallistuja. Leirimaksusta lähetetään lasku kotiosoitteeseen ennen leiriviikon alkua. Leiriläisillä on ryhmätapaturmavakuutus.

Leirien kohderyhmä on 1-4 -luokkalaiset. Leireille otetaan 20 koululaista ilmoittautumisjärjestyksessä. Ohjaajina leireillä toimivat liikuntapalveluiden liikunnanohjaajat. Leirit näkyvät Vantaan liikunta -ilmoittautumisjärjestelmässä. Ilmoittautuminen leireille tapahtuu liikuntapalveluiden sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta 7.1.2020 klo 9.00 alkaen ja päättyen 31.1.

Leirillä lapset osallistuvat ohjattuun toimintaan, johon kuuluu mm. liikunta, pelit ja leikit, askartelu, elokuvahetket ja ulkoilu. Liikunnallinen ohjelma vaihtelee päivittäin. Tarkempi ohjelma ja ohjeistus lähetetään sähköpostilla hyväksytyille osallistujille noin viikko ennen leirin alkua. Leirillä pidetään yhteinen ruokatauko, jolloin syödään omia eväitä (ei jääkaappia eikä ruoan lämmitysmahdollisuutta). Evääksi toivotaan runsasta eväspakettia ja välipalaksi mukaan suositellaan otettavaksi hedelmiä ja mehua. Käytössä on sisä-wc, vesipiste sekä sisätila.


Leiripisteet helmikuu 2020:

Tikkurilan uimahalli
Myyrmäen uimahalli / urheilutalo


Ajankohtaista

Twitter