Vantaan Liikkuva opiskelu

Yhdessä liikkeelle

Liikkuva opiskelu - hanke alkoi Vantaan ammattiopisto Variassa ja vantaalaisissa lukioissa syksyllä 2019. Toiminnan ytimessä ovat yhteistyö ja osaamisen kehittäminen.

Opiskelupäivän aikaista aktiivisuutta ja hyvinvointia lisätään monin eri keinoin. Kouluille tarjotaan maksuttomia koulutuksia opiskelijoille suunnatusta liikuntatutor - toiminnasta opettajien koulutuksiin. Lisäksi opettajille on tarjolla erilaisia verkostoitumistapahtumia seminaareista Vantaan verkostopäiviin. Löydät ajankohtaisen tarjonnan "Ajankohtaista"-osiosta.

Maksutta uimaan ja harrastamaan

Mercurian, Varian ja vantaalaisten lukioiden opiskelijat pääsevät arkisin klo 6-16 maksutta uimaan ja kuntosalille. Opiskelijan tulee todistaa olevansa opiskelija Mercuriassa, Variassa tai vantaalaisessa lukiossa esim. kuvallisella opiskelijakortilla, jossa lukee oppilaitoksen nimi tai oppilaitoksen omalla todistuksella ja henkilöllisyystodistuksella. Maksuttomuutta kokeillaan 30.6.2020 saakkka, minkä jälkeen jatkosta päätetään käyttökokemusten ja kävijämäärien perusteella.

Eri puolilla Vantaata järjestetään useita maksuttomia nuorille suunnattuja harrastuksia, joihin ei tarvitse ilmoittautua. Tarjolla on muun muassa joogaa ja kuntosaliohjausta. Ajantasainen tarjonta löytyy "Ajankohtaista"-osiosta ja osoitteesta hobihobi.fi.

Lisätietoja

Nora Saloranta, projektikoordinaattori
nora.saloranta@vantaa.fi
puh. 040 193 6695

Ajankohtaista

Twitter