Hobihobi - harrastukset Vantaalla

Poika uimassa

Tiesitkö, että Vantaalla on yli 200 ilmaista harrastusta? Hobihobi.fi-palvelu kokoaa vantaalaiset harrastusmahdollisuudet yhteen paikkaan. Palvelusta löydät maksuttomia ja maksullisia harrastuksia liikunnasta kuvataiteeseen ja kaikkea siltä väliltä. Löydä oma juttusi ja lähde mukaan harrastamaan!

Talviloman hiihtoseikkailu kutsuu Hakunilaan

Vantaan kaupunki ja Vantaan Hiihtoseura tarjoavat mahdollisuuden maksuttomaan talviloman hiihtoseikkailuun. Seikkailussa pidetään kaikenlaista hauskaa suksilla, ja siihen voivat osallistua 4–20-vuotiaat vantaalaiset lapset ja nuoret.

Hiihtoseikkailut järjestetään Hakunilan urheilupuiston hiihtostadionilla keskiviikosta perjantaihin 24.–26.2.2021, tasatunnein 10.00, 11.00 ja 12.00. Seikkailu kestää yhden tunnin. Osallistujat jaetaan pienempiin ryhmiin, ja jokaisella ryhmällä on oma ohjaaja.

Hiihtoseikkailuun voi osallistua useana päivänä, mutta vain kerran päivässä. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Yli 12-vuotiaille suositellaan kasvomaskin käyttöä hiihtoseikkailun aikana. Hiihtovälineet voi tarvittaessa lainata paikan päältä.

Ilmoittautuminen hiihtoseikkailuun alkaa heti ja päättyy tiistaina 23.2. Ilmoittautumaan pääset tällä nettilomakkeella.

Alle 18-vuotiaan voi ilmoittaa mukaan vain huoltaja. Ilmoittautumisesta lähetetään sähköpostivahvistus.

Huoltajan on käytettävä kasvomaskia saattaessa ja noudettaessa lasta hiihtoseikkailusta, ja odottaessa on pidettävä turvavälit. Lasta/sisaruksia kohden sallitaan vain yksi saattaja. Huoltajat eivät voi osallistua hiihtoseikkailun toimintaan.

Järjestäjät (Vantaan kaupunki, liikunnan palvelualue ja Vantaan Hiihtoseura ry.) eivät vakuuta toimintaan osallistuvia.

Hobihobi.fi-palvelu pähkinänkuoressa

  • Palvelu on maksuton ja se on harrastustoiminnan järjestäjien vapaassa käytössä.
  • Auttaa kuntalaisia vauvasta vaariin löytämään harrastuksia.
  • Palvelu on toiminnan järjestäjille ilmainen markkinointityökalu ja tuo mahdollisuuden saada lisää harrastajia.
  • Palvelu perustettiin, koska tällä hetkellä tieto Vantaan harrastusmahdollisuuksista on sirpaleisena eri toimijoiden nettisivuilla sekä muissa viestimissä.
  • Palvelua kehitetään liikuntapalveluiden ja Olympiakomitean yhteistyönä, ja se on osa kansallista Suomisport-alustaa. Mukana ovat myös kaupungin nuoriso- ja kulttuuripalvelut.
  • Palvelussa on mukana myös maksullista toimintaa.

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 1: Kun ei oo mitään tehtävää

Hobihobi-biisiäänestys: Biisi 2: Harrastukset tarjoaa Hobihobi

Ajankohtaista