Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Haluamme aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Palvelutarjonnastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja laviksesta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Teemme aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen mm. Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikunnan palvelualue toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Ohjatun liikunnan kevätkausi käynnistyy aikaisintaan ti 8.2.2022

Kevätkausi (ma 10.1.) ti 8.2.–ma 25.4.2022 ( ei viikolla 8)

Aluehallintoviraston päätöksellä liikuntatilojen sulkua jatketaan 7.2. asti

Liikuntatilojen sulkuaikana kaupunki tarjoaa kaikkina arkipäivinä maksutonta ohjattua liikuntaa internetin kautta ma 10.1. alkaen. Tutustu tarjontaan Virtuaalijumpat -sivulta.

Kurssivalikoimaan ja kurssien tilanteisiin voit tutustua Työikäiset ja seniorit -verkkosivuilla tai Vantaaliikuntaa-ilmoittautumisjärjestelmässä. Vantaaliikuntaa-ilmoittautumisjärjestelmässä kursseja voi selata myös kirjautumatta. Painetun Vantaa liikuntaa syksy 2021-kevät 2022 esitteen voit noutaa mm. kirjastoista, uimahalleilta ja Vantaa-infoista.

Tervetuloa liikkumaan !

Ohjattu liikuntatunti

Video-ohjattua liikuntaa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana Vantaa yhteistyökumppaneineen tarjoaa kaikille avointa video-ohjattua liikuntaa.

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Yleisurheilukerho

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!

Ajankohtaista