Ohjattua liikuntaa Vantaalla

Kesäkauden liikuntatarjontaan voit tutustua täältä!

Ammattitaitoiset liikunnanohjaajamme ja yhteistyökumppanimme ohjaavat monipuolisesti erilaisia liikuntaryhmiä eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut haluaa aktivoida kaikki kuntalaiset liikunnan pariin ohjattujen ryhmien, erilaisten hankkeiden ja tapahtumien avulla.

Liikuntapalveluiden ohjatun ryhmäliikunnan tarjonnasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja aikuisille ja seniori-ikäisille kahvakuulasta ja laviksesta vesiliikuntaan. Lapsille ja nuorille järjestämme yhteistyössä alueen liikuntaseurojen ja -järjestöjen kanssa ohjattuja liikuntakerhoja eri puolilla Vantaata. Liikuntapalvelut tekee aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa tarjoten uinninopetusta, toteuttaen Liikkuva koulu -hanketta sekä järjestäen oppilasurheilukisoja. Liikuntapalvelut toteuttaa vuosittain useita hankkeita, tapahtumia ja kampanjoita, joissa voit tulla hakemaan kipinää liikunnan aloittamiseen tai tulla kokeilemaan eri liikuntalajeja.

Syyskausi ma 31.8.– la 12.12.2020

Kurssitarjontaan voit käydä tutustumassa Työikäiset ja seniorit - sivuilla (jumpat ja ohjattu kuntosali ja vesijumppa alasivut). Vantaaliikunta -ilmoittautumisjärjestelmässä kursseja on mahdollista selata myös rekisteröitymättä.

Kursseille ilmoittautuneille lähetämme toimintaan liittyviä lisäohjeita viikolla 34 (teksitiviesti ja sähköposti).
Ohjeet päivitetään lähiaikoina myös Ohjattu liikunta -ja Vantaaliikuntaa - ilmoittautumisjärjestelmän sivuille.

Vantaa liikuntaa syksy 2020–kevät 2021 sähköinen esite

Esitteen voi noutaa elokuussa mm. kirjastoista, Vantaa-infoista, uimahalleilta. Aiemmista vuosista poiketen esitettä ei jaeta kaikkiin Vantaan kotitalouksiin.

Ilmoittautuminen liikuntapalveluiden kursseille

Kansalaisopiston kurssit

Vantaan aikuisopisto on kansalaisopisto, jossa järjestetään myös tanssin ja hyvinvoinnin kursseja. Opiston valikoimasta löydät joogaa, pilatesta, asahia, taijita ja muuta terveysliikuntaa ja kehonhuoltoa. Tanssikursseja on monenlaisia twerkkauksesta, reggaetonista ja burleskista kuntotanssiin ja lavatansseihin. Tutustu aikuisopiston kurssivalikoimaan opiston verkkosivuilla tai Ilmonet.fi-järjestelmässä, jossa voit myös ilmoittautua näille kursseille.

Tervetuloa liikkumaan !

Video-ohjattua liikuntaa

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen aikana Vantaa yhteistyökumppaneineen tarjoaa kaikille avointa video-ohjattua liikuntaa.

Seurojen toiminta

Vantaalaiset liikunta- ja urheiluseurat järjestävät ohjattua toimintaa useissa eri lajeissa tarjoten mahdollisuuksia harrastetoiminnasta kilpaurheiluun.

Sporttia kaikille

Maksuttomia liikuntakerhoja tytöille ja pojille ympäri Vantaata. Tule mukaan viihtymään!

Ajankohtaista


Twitter