Vantaan uutiskirjeet - Tilaa uutiskirje


Sähköpostiisi kilahtava uutiskirje on helppo tapa saada tietoa Vantaan ja asuinalueesi kehityksestä, osallistumismahdollisuuksista, tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Kiinnostavatko oman asuinalueesi osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuudet? Haluatko tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja kaupungin tarjoamista palveluista? Vai kiinnostavatko sinua kenties vantaalaisista tehdyt tilastot? Tutustu Vantaan kaupungin uutiskirjeisiin ja tilaa itseäsi kiinnostavat kirjeet suoraan sähköpostiisi!

Jokainen uutiskirje lähetetään ainoastaan sen tilanneille henkilöille, eikä uutiskirjeiden lähettämisessä käytettäviä osoiterekisteritietoja luovuteta Vantaan kaupungin ulkopuolelle. Voit tutustua henkilötietojen käsittelyyn uutiskirjepalvelussa osoitteessa vantaa.fi/tietosuoja. Tilaamalla kaupungin uutiskirjeen hyväksyt palvelun ehdot.

Tilaa uutiskirje - Beställ nyhetsbrev

Uutiskirjeistä lyhyesti

Alueelliset uutiskirjeet

Alueellisista uutiskirjeistä saat tietoa Vantaan eri asuinalueiden ajankohtaisista vaikuttamismahdollisuuksista, kaavoituksesta, tapahtumista ja muista asioista. Alueellinen uutiskirje julkaistaan kuukausittain. Uutiskirjeitä on seitsemän Vantaan suuralueiden mukaan: Aviapolis, Hakunila, Tikkurila, Korso, Koivukylä, Kivistö ja Myyrmäki. Voit tilata yhden tai useamman.

Onko sinulla vinkki asuinalueesi tapahtumista, harrastuksista tai muusta toiminnasta? Lähetä vinkkisi meille sähköpostitse (alueellinen.uutiskirje@vantaa.fi) niin sisällytämme sen uutiskirjeeseen mahdollisuuksien mukaan. Muista lisätä tapahtumat myös Vantaan kaupungin ylläpitämään maksuttomaan tapahtumakalenteriin. Teemme kirjeisiin nostoja myös kalenterista.

Vanda Nytt

Vantaalla tapahtuu myös ruotsiksi! Vanda Nytt on ruotsinkielinen kuukausittain ilmestyvä uutiskirje, joka kerää tietoa ja uutisia koko Vantaalta. Vinkkaamme tapahtumista, projekteista, vaikuttamismahdollisuuksista ja yhdistystoiminnasta ruotsiksi Vantaalla.

Vill du ha med ditt evenemang i nyhetsbrevet? Mejla oss på vanda.nytt@vantaa.fi

Vantaa lukuina

Vantaa lukuina uutiskirjeen keskiössä ovat Vantaata koskevat tilastot, tutkimukset ja julkaisut. Uutiskirjettä lukemalla saat tiiviin katsauksen ajankohtaisiin asioihin ja tutkittuun tietoon.

BusinessVantaa

BusinessVantaan uutiskirje tuo sähköpostiisi tuoreimmat kuulumiset Vantaan elinkeinoelämän ajankohtaisasioista ja tapahtumista. Tilaamalla uutiskirjeen saat ensimmäisten joukossa tietoosi kaupungin ja verkostoyhteistyön tuomat mahdollisuudet yrityksellesi niin kansainvälistymiseen, rekrytointiin kuin verkostoitumiseenkin liittyen. Uutiskirje ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

DigiOne-uutiskirje

DigiOne-hanke on laaja oppimisen ja hallinnon palveluiden hankintaan tähtäävä hanke. Tavoitteena on kehittää koulutuksen digitaalinen palvelualusta, sekä sen ympärille koulutukseen keskittynyt ekosysteemi. DigiOne-uutiskirjeessä kerrotaan hankkeen etenemisestä sekä siihen liittyvistä tapahtumista. Tilaamalla uutiskirjeen saat siis helposti tiedon hankkeen kuulumisista ja tuoreimmista uutisista!

Neuvova Vantaa -uutiskirje

Neuvova Vantaa -hanke kehittää monitoimijaista vieraskielisten kaupunkilaisten neuvontaverkostoa. Hanke tuo yhteen vieraskielisten matalan kynnyksen neuvontaa antavia toimijoita kaupungin peruspalveluista ja järjestökentältä luomalla tiedonjaon foorumin toiminnan yhteiskehittämiselle. Neuvova Vantaa -uutiskirjeessä kerrotaan hankkeen etenemisestä, tiedotetaan ajankohtaisista koulutuksista ja osallistumismahdollisuuksista sekä jaetaan kuulumisia vieraskielisten ohjaus- ja neuvontatyön kentältä.

Kaupunginkirjaston uutiskirje

Vantaan kaupunginkirjaston uutiskirjeestä löydät kirjaston kiinnostavimmat tapahtumat ja uutiset. Saat myös tietoa kirjaston palveluista ja mahdollisuuksista vaikuttaa niiden kehittämiseen. Uutiskirje ilmestyy kerran kuussa.

Vantaan uutiskirjeiden arkisto

Uutiskirjearkisto -sivulta voit lukea aiemmin lähettämiämme uutiskirjeitä. Tutustu viimeisimpiin Vantaan uutiskirjeisiin!