Nuorten aikuisten harrastustoiminta heräsi nopeasti eloon

seinäkiipeilyä

Vantaan nuorten aikuisten harrastusryhmät ja avoimet kerhoillat ovat täyttyneet vauhdilla koronarajoitusten höllentymisen jälkeen.

Kaupungin ja yhteistyökumppaneiden järjestämä toiminta on suunnattu 18–29-vuotiaille. Kaikki toiminta on avointa, maksutonta ja päihteetöntä.

Syyskuussa käynnistyivät muun muassa kiipeily- ja kokkailuryhmät sekä lukupiiri, jotka kaikki ovat innostaneet nuoria liikkeelle ja tapaamaan toisiaan.

”Avoimissa illoissa on ollut paljon uusia ja vanhoja kävijöitä ja mukava ilmapiiri tutustumisen, kahvittelun ja pelailun parissa”, kertoo nuorisotyön koordinaattori Joel Saikkonen.

Kerran kuukaudessa järjestetään lajikokeiluja, joissa pääsee tutustumaan ohjatusti eri urheilulajeihin. Lajit on valittu nuorten omien toiveiden perusteella. Tähän mennessä on kokeiltu boulderointia, jousiammuntaa, reggaetonia, joogaa, karatea, parkouria ja tennistä.

”Näillä näkymin marraskuussa on myös luvassa lisää viikoittaista liikuntaa”, Saikkonen paljastaa.

Tutustu syksyn 2021 harrastus- ja vapaa-ajantoimintaan Nuorten Vantaan verkkosivuilla. Sivuilta löydät myös yhteystiedot, joihin voit lähettää omat ideasi ja ehdotuksesi toiminnan kehittämiseen sekä vaikkapa lajikokeiluihin.

Julkaistu: 15.10.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter