Suomen Ilmailumuseo ja Tanssiteatteri Raatikko mukana Kaivari 21 -lentonäytöksessä

Suomen Ilmailumuseon mainos
Kuva: Suomen Ilmailumuseo

Vantaalaiset Suomen Ilmailumuseo ja Tanssiteatteri Raatikko yhdistävät voimansa ja matkustavat yhdessä Kaivari 21 -lentonäytökseen tulevana viikonloppuna. Ja milläpä muulla kuin lentävällä matolla.

Kaivari 21 -lentonäytöstapahtuma järjestetään Helsingin edustalla 6.-7.8. Näytöksessä esiintyy niin siviili-ilmailun klassikoita kuin nykypäivän kalustoa. Suomen Ilmailumuseon osastolla koet uudenlaisen museoelämyksen ja voit tehdä itsellesi ilmailun tunnekartoituksen. Tunteesi vaikuttavat suoraan uuden Ilmailumuseon suunnitteluun. Museokauppa palvelee koko tapahtuman ajan.

Tanssiteatteri Raatikon Lentävä matto -tanssiesitykset nähdään lauantaina 7.8. kello 10:30, 11:30, 13:00 ja 14:30. Yhden esityksen kesto on 15-20 minuuttia. Lentävä matto vie Narri Pottuwarpaan ja katsojat huimiin seikkailuihin timanttiaarteen jäljille. Esitystä suositellaan yli 3-vuotiaille.

Tanssiteatteri Raatikko täyttää ensi vuonna 50 vuotta. Teatterin toimintaa tukevat Vantaan kaupunki sekä opetus- ja kulttuuriministeriö.

Ilmailumuseon osasto löytyy Kaivopuiston kylpyläaukiolta, infopisteen läheisyydestä. Katso aluekartasta kohde 14. Raatikon tanssiesitykset puolestaan nähdään lähellä aluekartan kohdetta 8.

Kaivopuiston lentonäytöksen 2021 järjestää Suomen Ilmailuliitto, joka on urheilu- ja harrasteilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Lue lisää tapahtumajärjestäjän sivuilta: kaivari21.fi

Julkaistu: 5.8.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter