Kulttuurikaronkka rynnistää kesän podcast-kattaukseen kuumin puheenaihein

Riikka Kampara ja Tuomas Hulkkonen
Kuva: Karl Vilhjálmsson

Kesän podcast-tarjonta saa uuden piristysruiskeen 11.6., kun Kulttuurikaronkka käynnistyy. Kyseessä on ajankohtainen ja raikas kulttuurikatsaus, jossa juhlitaan monimuotoista ja tärkeää alaa sekä kurkistetaan kulisseihin, kun esiriput ovat sulkeutuneet – tulevaisuuden tuulia unohtamatta.

Podcastin toimittavat ja juontavat Vantaan kaupungin kulttuurituottajat Tuomas Hulkkonen ja Riikka Kampara. Vieraina kuullaan laaja kattaus eturivin kulttuurintekijöitä ja tutkijoita: mukana ovat muun muassa Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa, Apocalyptica-yhtyeen keulahahmo Eicca Toppinen, laulaja-lauluntekijä Emma Salokoski, koreografi-ohjaaja Ima Iduozee sekä mediataiteilija Jukka Hautamäki. Tiedossa siis kiinnostavia ja tuoreita näkökulmia laidasta laitaan. Ota mukava asento, liity karonkkaan ja nauti!

Kulttuurikaronkka-podcast on kuunneltavissa muun muassa Spotifyssa ja Soundcloudissa. Ohjelman tarjoaa Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut.

Kulttuurikaronkka-podcast ilmestyy kesäperjantaisin 11.6.- 16.7.2021:

11.6. Miten tapahtuma-ala toipuu koronasta? Vieraina Tavastia-klubin toimitusjohtaja Juhani Merimaa ja Apocalyptica-yhtyeen keulahahmo Eicca Toppinen.

18.6. Onko esityksillä valtaa? Vieraina kirjailija ja teatterintekijä Olga Palo ja koreografi - ohjaaja Ima Iduozee.

25.6. Onko musiikkibisnes kriisissä? Vieraina Kaiku Entertainmentin (Nelonen Media) A&R ja tuottaja Heikki Puhakainen ja Velmu ry:n toiminnanjohtaja Tommi Ouvinen.

2.7. Räjäyttävätkö uudet teknologiat tapahtuma-alan? Vieraina Opera Beyond -projektin projektipäällikkö Annastina Haapasaari ja Helsinki XR Centerin kuraattori Santeri Suominen.

9.7. Korvaako tekoäly taiteilijan? Vieraina tutkijatohtori Riina Lundman ja mediataiteilija Jukka Hautamäki.

16.7. Millainen on kulttuurin yhdistävä voima? Vieraina Vantaan kaupungin kulttuurijohtaja Annukka Larkio ja laulaja-lauluntekijä Emma Salokoski.

Julkaistu: 8.6.2021 
(muokattu: )