Vantaan perusopetukseen haetaan rehtoreita

Kaksi lasta luokassa.

Vantaan kaupungilla on haettavissa kolme virkaa: Kuusikon koulun rehtori, Uomarinteen koulun virka-apulaisrehtori ja Simonkylän koulun virka-apulaisrehtori.

Kuusikon koulu on noin 300 oppilaan alakoulu Kuninkaalan kaupunginosassa Vantaalla, jossa toimivat vuosiluokat 1–6. Koulussa on myös montessoriluokkia, joissa sovelletaan lapsen kehitystason huomioivaa ja lapsen toimintaa tarkkailevaa montessoripedagogiikkaa. Lisäksi tulevana lukuvuotena koululla aloittaa alueellinen valmistavan opetuksen ryhmä.

Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva Uomarinteen alakoulu on noin 650 oppilaan ja 70 aikuisen oppiva yhteisö. Koulu on monimuotoinen oppimiskeskus, jossa on yleisopetuksen lisäksi myös ruotsin kielikylpy-, erityis- ja valmistavaa opetusta.

Simonkylän koulu on noin 800 oppilaan koulu, jossa toimivat luokka-asteet 5–9 sekä alueellinen valmistavan opetuksen ryhmä. Opettajia koulussa on lähes 60. Simonkylän koulussa on käytössä asianmukaiset ja korkeatasoiset opetus- ja oleskelutilat sekä AV-laitteet. Koulu sijaitsee suuren ja vehreän puistoalueen tuntumassa lähellä Tikkurilaa.

”Meillä täällä Vantaalla on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla, innovatiivisesti ja yhteisöllisesti”, perusopetuksen johtaja Ilkka Kalo sanoo.

”Me arvostamme laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja hyvinvointia."

Rehtoreiksi Vantaan kaupunki hakee osaavia ja yhteistyötaitoisia perusopetuksen johtamisen ammattilaisia, joilla on valmiudet toimia pedagogisina johtajina uuden opetussuunnitelman hengen mukaisesti. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä talous- ja henkilöstöjohtamisen taitoja.

Kalo kertoo, että tieto- ja viestintäteknologiaa käytetään opetuksessa edistämään vuorovaikutusta sekä työskentelyn moniaistisuutta ja monikanavaisuutta.

”Hae sinäkin meille mukaan osaavaan joukkoon!”

Haku avoimiin virkoihin 1.8.2021 alkaen. Huomioithan, että työpaikkojen hakuajat päättyvät eri aikaan.

KUUSIKON KOULUN REHTORI (hae Kuusikon koulun rehtoriksi rekrytointisivun kautta tästä)
haku päättyy 6.5. klo 16

UOMARINTEEN KOULUN VIRKA-APULAISREHTORI (hae Uomarinteen koulun virka-apulaisrehtoriksi rekrytointisivun kautta tästä)
haku päättyy 10.5. klo 16

SIMONKYLÄN KOULUN VIRKA-APULAISREHTORI (hae Simonkylän koulun virka-apulaisrehtoriksi rekrytointisivun kautta tästä)
Ajalle 1.8.2021–31.7.2022, haku päättyy 10.5. klo 16

Julkaistu: 23.4.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter