Muutoksia koronarokotusjärjestelyissä

Vantaalla koronarokotuksia jatketaan päivittyneiden valtakunnallisten ohjeiden pohjalta. AstraZenecan rokotteella rokotetaan nyt 65–69-vuotiaita THL:n suosituksen mukaisesti. BiontechPfizerin rokotteella rokotetaan ikääntyneitä 70 vuotta täyttäviä ja sitä vanhempia sekä alle 65-vuotiaita riskiryhmiin 1 ja 2 kuuluvia.

AstraZenecan koronarokotteen käyttöä jatketaan 65–69-vuotiailla riskiryhmäläisillä. Lisäksi perusterveillä 65–69-vuotiailla on nyt uutena ryhmänä mahdollisuus varata aika koronarokotuksiin. Sähköinen ajanvaraus saadaan Vantaalle käyttöön vasta ke 31.3. teknisten muutostöiden aikataulun vuoksi. Sitä ennen ajanvaraus on mahdollista koronarokotusten puhelinpalvelun kautta.

Ikääntyneiden sekä terveydentilansa vuoksi riskiryhmiin kuuluvien (riskiryhmä 1: 16–64-v ja riskiryhmä 2: 18-64v, katso lista riskiryhmistä) rokotuksia jatketaan toistaiseksi BiontechPfizerin rokotteella. Ajanvaraus näille ryhmille on mahdollista osoitteessa www.koronarokotusaika.fi

Muutokset vaikuttavat Vantaalla viikon 13 rokotusjärjestelyihin

Maanantain 29.3. ja tiistain 30.3. terveydentilansa vuoksi riskiryhmiin kuuluvien sekä sote-henkilöstön AstraZenecan rokotusajat perutaan ja aika siirretään toiseen ajankohtaan BiontechPfizerin rokotteelle. Ajan varanneisiin otetaan yhteyttä soittamalla, puhelut aloitetaan perjantaina 26.3.

Torstain 1.4. riskiryhmien ja sote-henkilöstön AstraZenecan rokotusajat säilyvät ennallaan, mutta rokotevalmisteena käytetään BiontechPfizerin rokotetta. Tiedotamme muutoksesta ajan varanneita tekstiviestillä.

Ajanvaraus koronarokotukseen sähköisesti: www.koronarokotusaika.fi. Ajan voi myös varata takaisinsoittopalveluna puhelimitse numerosta 09 839 50090 (ma-pe klo 8-15).

Seuraa Vantaan rokotusten edistymistä ja omaa rokotusvuoroasi: vantaa.fi/koronarokotukset

Julkaistu: 26.3.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter