Montako latukilometriä keräät kuukaudessa? – Vantaan Kortteliliigassa hiihdetään helmikuussa

Vantaan Kortteliliigan lajivalikoima täydentyy helmikuussa hiihdolla. Joukkuelajit ovat koronapandemiatilanteen vuoksi tauolla, mutta suomalaisten suosima talvinen yksilölaji sopii hienosti Kortteliliigan ohjelmaan.

Osallistuminen on helppoa ja täysin maksutonta. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://scorecard.fi/, hiihdä niin monta kilometriä kuin ehdit aikavälillä 1.–28. helmikuuta ja merkkaa hiihtämäsi matkat scorecardin tulospalveluun. Hiihtokilometrit tulee ilmoittaa kahden päivän kuluessa suorituksesta.

Hiihtoliigassa on kolme sarjaa: aikuiset yli 18 v., seniorit yli 65 v. ja perhesarja. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Intersport Suomenojan Salomonin täydellinen suksipaketti (arvo 500 e). Jokaisen sarjan eniten kilometrejä hiihtäneet palkitaan Vantaan Kortteliliigan tuotepalkinnoin. Lisäksi tuotepalkintoja arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Arvonta suoritetaan keskiviikkona 3.3.

Ilmoittautuminen on käynnissä, ja helmikuun koittaessa hiihtotyylin ja -paikan saa valita itse. Kortteliliiga haastaa kaikki suksille ja keräämään kilometrejä!

Lisätietoja kortteliliigan verkkosivuilla.

Julkaistu: 21.1.2021 
(muokattu: )