Vantaan kirjastoautojen iltapysäkit tauolla 23.11-20.12.

Kirjastoauto Haave.

Vantaan kirjastoautot eivät aja iltapäivä- ja iltapysäkeille 23.11.-20.12. koronaan liittyvien turvallisuustoimien vuoksi. Päiväkoteja ja kouluja palvellaan tilausten mukaan.

Iltapysäkit laitetaan tauolle, koska kirjastoautojen rakenne ei ruuhkatilanteissa mahdollista kaikin puolin turvallista asiointia.

Kirjastoautosta lainatun aineiston eräpäivät on siirretty Vantaan omistamaan aineistoon, mutta kirjastojärjestelmästä johtuvista syistä eräpäiviä ei voida siirtää Helsingin tai Kauniaisten omistamaan aineistoon. Lainat voi palauttaa mihin tahansa Helmet-kirjastoon.

Kirjastoautoon jo saapuneet varaukset siirretään toisiin noutokirjastoihin tai säilytetään osastolla asiakkaan toivomuksen mukaan. Henkilökunta ottaa yhteyttä näihin asiakkaisiin ja neuvoo tarvittaessa puhelimitse numerossa 043 825 1752 tai sähköpostitse osoitteella auto.kirjasto@vantaa.fi.

Päiväkodit ja koulut voivat tilata kirjastoautolta aineistopaketteja tarpeen mukaan. Toimitusten yhteydessä hoidetaan tarvittaessa myös palautukset.

Kirjastoautojen sivut Helmet.fi:ssä.

Kirjastojen aukioloajat Helmet.fi:ssä.

Uutista muokattu 27.11.2020: muutettu ajotauon loppumisen päivämäärää 20.12. asti.

Julkaistu: 23.11.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter