Vantaa hakee uutta varhaiskasvatuksen johtajaa

Vantaan kaupunginhallitus piti syyskauden ensimmäisen kokouksen pääosin etäkokouksena. Kokouksen alussa kuultiin katsaus sote-lakien lausuntopyyntöön ja käsittelyyn Vantaalla. Käsittelyssä oli useita muutoksia luottamustehtävien hoidossa sekä vastauksia valtuustoaloitteisiin.

Vantaa hakee uutta varhaiskasvatuksen johtajaa

Vantaan varhaiskasvatuksen johtaja on jäämässä eläkkeelle vuoden vaihteessa ja hänelle haetaan seuraajaa.

Varhaiskasvatuksen johtaja työskentelee kasvatuksen ja oppimisen toimialalla ja vastaa suomenkielisen varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, 6-vuotiaille annettavan valmistavan opetuksen, kotihoidon ja yksityisen hoidon tuen sekä palvelusetelillä tuotetun palvelun järjestämisestä ja kehittämisestä.

Virassa edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksia. Virassa menestyminen edellyttää erinomaisia johtamisvalmiuksia, kykyä ja näkemyksellisyyttä toiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen, hyviä kommunikointi- ja esiintymistaitoja sekä energisyyttä johtamisessa.

Tehtäväkohtainen palkka on 7 154,97 euroa. Virka tulee julkiseen hakuun.

Julkisilla hankinnoilla suuri merkitys

Julkiset organisaatiot käyttävät vuosittain arviolta 35 miljardia euroa julkisiin hankintoihin. Jos tätä ostovolyymia käytetään fiksusti, voidaan sen avulla saavuttaa koko kansantaloudelle merkityksellistä yhteiskunnallista vaikuttavuutta ja parantaa julkisen talouden kestävyyttä.

Valtiovarainministeriö on pyytänyt lausuntoa julkisten hankintojen kansallisesta strategialuonnoksen tahtotiloista ja tavoitteista. Vantaan mielestä julkisissa hankinnoissa tärkeintä on toimivat palvelut, laatu, osallisuus ja markkinat, strateginen johtaminen sekä taloudellinen kestävyys.

Julkaistu: 10.8.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter