Seuraa Kivistön keskustan kehittämistä kaavat ja vaikutusmahdollisuudet kokoavalta sivustolta

Kivistö

Kivistön keskustan kehittämistä voi nyt seurata ja siihen voi vaikuttaa entistä helpommin, kun kaupunki on perustanut alueen kaavoitusta ja kaavoitukseen liittyviä vuorovaikutusmahdollisuuksia esittelevän sivuston.

Kivistön keskustan kehitys -niminen sivusto on osa osallistuvavantaa.fi-verkkosivustoa, jossa asukkaat voivat vaikuttaa vastaamalla kaavoitusta, katujen ja puistojen suunnittelua ja muuta kaupungin kehittämistä koskeviin kyselyihin.

Kivistön keskustan alueella on valmistelussa viisi eri asemakaavaa ja alueen suunnittelua ohjaava kaavarunko. Lisäksi parhaillaan on nähtävillä Kivistön keskustaa laajentava Kivistöntähden asemakaavaehdotus.

Sivusto kokoaa tiedot kaavoituksesta yhteen. Kaavoitusta esitellään muun muassa videoin, minkä lisäksi sivustolta on linkit jokaista kaavaa tarkemmin esittelevälle vantaa.fi-sivustolla sijaitsevalle sivulle.

Sivun kommenttikentässä voi esittää kysymyksiä alueen kaavoituksesta. Lisäksi sivuilla voi vastata on kyselyyn, jossa voi antaa palautetta yksittäisestä kaavasta tai Kivistön keskustan kaavoituksesta yleisesti. Kysely on auki vuoden 2020 loppuun asti.

Julkaistu: 25.6.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter