Lentokone terminaalin edessä

Vantaa vahvistaa asemiaan Airport Regions Councilin toiminnassa

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen valittiin yksimielisesti eurooppalaisten lentokenttäalueiden neuvoston Airport Regions Councilin (ARC) yleiskokouksessa 19.6.2020 järjestön hallitukseen kolmivuotiskaudeksi.

ARC:n hallitus (The Executive Committee) ohjaa neuvoston toimintaa ja päätöksentekoa.

Vantaan kaupunki on toiminut aktiivisesti neuvostossa jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Kaupunginjohtaja Ritva Viljasen mukaan hallituspaikka vahvistaa entisestään Vantaan asemaa järjestössä.
- Hallituspaikan myötä Vantaa pääsee vaikuttumaan ja kehittämään järjestöä näköalapaikalta sekä hyödyntämään lentokenttäalueiden verkostoa entistä laajemmin kehittäessään Aviapolista ja lentoaseman aluetta, Viljanen toteaa.

ARC toimii lentokenttäalueiden edunvalvojana ja sen tehtävänä on edistää lentokenttäalueiden yhteisiä tavoitteita Euroopassa. Airport Regions Councilla on kontaktit eri alan järjestöihin ja organisaatioihin ja se osallistuu ja vaikuttaa lentokenttäalueiden kehittämiseen sekä lobbaa jäsentensä etuja. ARC auttaa jäseniään EU-projekteissa, järjestää koulutuksia ja jakaa tietoa toimialan asioita.

Lue lisää ARC:stä

Julkaistu: 20.6.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter