Valtuusto valitsee apulaiskaupunginjohtajan sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalle

Vantaan kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 27. tammikuuta valitsemaan uuden apulaiskaupunginjohtajan sosiaali- ja terveydenhuollon toimialalle. Valtuustoryhmien haastatteluihin on edennyt kolme hakijaa. Voit seurata kokousta suorana kello 18 Vantaa-kanavalla.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, perehtyneisyyttä sosiaali- ja terveydenhuoltoon, käytännön johtamiskokemusta sekä suomen kielen hyvää ja ruotsin kielen tyydyttävää taitoa. Virassa menestymiseen vaaditaan erinomaiset johtamisvalmiudet sekä kykyä ja näkemyksellisyyttä kaupungin ja oman toimialan kehittämiseen. Lisäksi tarpeen ovat erityisesti verkostoitumis-, kommunikointi- ja esiintymistaidot.

Virka oli haettavana 25.10.–21.11.2019, ja sitä haki määräaikaan mennessä 19 henkilöä. Kaupunginhallituksen asettama toimikunta on haastattelut neljää hakijaa: Timo Aronkytö, Anna Cantell-Forsbom, Jorma Haapanen ja Mikko Komulainen. Näistä neljästä toimikunta päätti lähettää henkilöarviointiin ja sen jälkeen valtuustoryhmien 23.1. pidettäviin haastatteluihin Aronkydön, Cantell-Forsbomin ja Haapasen.

Valtuusto käsittelee kokouksessa myös Krakanojan rauhoittamista Ylästöntien ja Tulkintien välisellä osuudella sekä asemakaavoja. Valtuuston esityslista on nähtävillä kokonaisuudessaan osoitteessa paatokset.vantaa.fi.

Taustoja Vantaa-kanavalta

Kokouksen aiheita pohdiskelee tällä kertaa joukko Hevoshaan päiväkodin lapsia. Mitä he mahtavat olla mieltä esimerkiksi apulaiskaupunginjohtajan tehtävistä tai asemakaavoituksesta? Katso puffivideo Vantaa-kanavalta.

Kaupunginvaltuuston selostustilaisuus pidetään torstaina 23.1. kello 17. Tilaisuudessa selostetaan Uudenmaan erillisratkaisun sote-erillisselvitystä. Infoa on mahdollista seurata Vantaa-kanavan suoran lähetyksen kautta.

Julkaistu: 22.1.2020 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter