Ilmoittaudu Vantaan kortteliliigan pipolätkään ja korttelikiekkoon

"

Uusi vuosi käynnistyy Vantaan kortteliliigan korttelikiekko- ja pipolätkäsarjoilla. Osallistuminen sarjoihin on maksutonta. Kerää oma joukkueesi ja ilmoittaudu mukaan!

Korttelikiekkoa ja pipolätkää pilotoidaan ensimmäistä kertaa osana kortteliliigaa. Korttelikiekkoa pelataan Kartanonkosken urheilupuiston jääkiekkokaukalossa ja pipolätkää Hiekkaharjun, Korson ja Martinlaakson urheilupuiston jääkiekkokaukaloissa. Pelit pelataan pääsääntöisesti klo 18‒21 välillä.

Korttelikiekossa pelataan 4 vs. 4 + maalivahdit -kentällisillä ja täydellisellä jääkiekkovarustuksella. Pipolätkää pelataan 3 vs. 3 -kentällisillä ilman maalivahteja. Sarjakausi alkaa maanantaina 13.1.2020 ja sarjajärjestelmä muokataan osallistuvien joukkueiden lukumäärän mukaan. Alaikäraja toimintaan on 15 vuotta.

Kortteliliigassa on aiemmin pelattu jalkapalloa ja sählyä. Peleissä on ollut mukana noin 50 joukkuetta.

‒ Kokemus toiminnasta on ollut todella positiivista. Pelit ovat sujuneet loistavasti ja reilun pelin hengen mukaisesti. Kiitos mukana olleille joukkueille, sanoo Sami Kaalikoski.

Korttelikiekkoon ja pipolätkään voi ilmoittautua 18.12.2019 saakka. Osoitteessa vantaa.fi/kortteliliiga pääsee ilmoittautumaan mukaan joukkueena tai yksittäisenä pelaajana. Jos haluat ilmoittautua maalivahdiksi, ota yhteyttä sami.kaalikoski@vantaa.fi.

Julkaistu: 10.12.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter