Korson terveysasemalla onnistuttu purkamaan hoitotakuujonoa hyvin

Korson terveysasemalla on ahkeroitu ja saatu purettua kiireetöntä aikaa odottavien asiakkaiden jonoa. Vielä viime viikolla tietoa vastaanottoajasta odotti oli yli 300 asiakasta, kuten Vantaan Sanomat 19.11.2019 uutisoi, mutta tällä hetkellä tietoa ajastaan odottaa enää noin 80 asiakasta. Kaikille pyritään antamaan tieto vastaanottoajasta mahdollisimman pian. Vastaanottoja pystytään toteuttamaan valtakunnallisen hoitotakuu-ajan rajoissa, eli kolmessa kuukaudessa. Potilaita on ohjattu maksusitoumuksella yksityiselle palveluntuottajalle ja osa on saanut ajan Korson terveysasemalle.

Akuutti, kiireellinen asiointi toimii Korson terveysasemalla muutoin normaalisti ilmoittautumalla vastaanotolle paikan päällä päiväpoliklinikalla, mutta aikoja ei voi varata ennakkoon puhelinpalvelun kautta aikavälillä 4.11.2019 – 31.1.2020, jolloin terveysasemalla pilotoidaan uutta kiireettömien potilasaikojen ajanvarausmallia. Lue lisää kokeilusta tiedotteestamme.

Kiitoset asiakkaillemme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä! Myös henkilökuntamme Korson terveysasemalla ansaitsee erityiskiitokset uurastuksestaan!

Julkaistu: 22.11.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter