Vantaan joulukalenteri on eläimiä tulvillaan – kuvaa lemmikkisi joulupuuhissa

Haemme nyt kaupungin Instagramissa julkaistavaan joulukalenteriin lemmikkikuvia ja -videoita. Löytyykö sinun kotoasi joulun kirkkain tähti?

Lähetä meille jouluinen kuva tai lyhyt video lemmikistäsi. Liitä kuvan mukaan eläimen nimi ja ikä. Kerro myös, mikä on lemmikkisi mielestä parasta Vantaalla sekä mitä hän odottaa joululta. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vantaalaiset ja vantaalaisiksi itsensä kokevat lemmikit!

Julkaisemme joka päivä yhden kuvan tai videon joulukalenterissamme Vantaan Instagramissa. Parhaimpia otoksia näytetään myös Vantaan Facebookissa sekä Vantaa-kanavalla. Asiantunteva raatimme valitsee 24 julkaistavaa kuvaa.

Voittaja valitaan joulukalenterin kolmen tykätyimmän kuvan joukosta. Voittaja palkitaan Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan Clarion Helsinki Airport -hotellin majoituslahjakortilla. Lahjakortin voi käyttää saatavuuden mukaan kahden hengen standardhuoneeseen 1.1.−31.12.2020. Koiranomistaja voi käyttää lahjakortin esimerkiksi hotellin ensi vuoden ilotulituksettomassa uuden vuoden tapahtumassa.

Lisäksi muiden osallistuneiden sekä tykkääjien kesken arvotaan mukavia lippupalkintoja. Voittajat arvotaan vuodenvaihteen tienoilla, ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Ylläpidolla on oikeus muutoksiin.

Pääset mukaan lähettämällä kuvasi tai videosi meille yksityisviestillä Instagramissa tai Facebookissa. Halutessasi voit myös toimittaa aineiston sähköpostilla some@vantaa.fi. Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 15.12. kello 24 asti.

Katso myös videolta jouluisten lemmikkien etsintäkuulutus!

Julkaistu: 15.11.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter