Ihmeiden karnevaali – Aviapoliksen asukastapahtuma Jumbossa

Aviapoliksen logo ja taustalla sirkuskuvioita

Jumbon keskusaukion valtaa lauantaina 26.10. klo 10–16 Ihmeiden karnevaali.

Ohjelmassa on akrobatiaa, sirkustemppuja, tanssia ja sirkuskoulu lapsille sekä Aviapoliksen uuden urbaanin asuinalueen esittelyä. Mukana tapahtumassa Vantaan kaupungin aluearkkitehti ja suunnittelijoita kertomassa Aviapoliksen alueen tulevaisuuden suunnitelmista sekä rakennuttajia.

Ihmeiden karnevaalissa myös nähdään ja opitaan sirkustemppuja. Sirkuskoulu Keikaus esiintyy tasatunnein karnevaalin ajan. Jokaisen esityksen jälkeen lapset pääsevät opettelemaan erilaisten sirkusvälineiden käyttöä.

Tulevaisuuden Aviapolis on ihastuttava kaupunki, jossa koko maailma on kotiovella. Yhdeksän minuutin päässä kansainvälisestä lentokentästä asuu pian yli 20 000 ihmistä urbaanissa korttelikaupungissa, jossa koko maailma – työpaikat, palvelut ja harrastusmahdollisuudet – avautuvat heti omalta kotiovelta. Autoton elämäntapa on aidosti vaihtoehto, kun koko alue tukeutuu joukkoliikenteeseen. Tekemistä ja virikkeitä riittää, joten Aviapoliksessa on helppo viihtyä. Ja aina voi halutessaan hypätä kotiasemalta junaan ja hurauttaa Helsingin keskustaan 25 minuutissa tai tulevaisuudessa Turkuun reilussa tunnissa. Tai ottaa asukkaiden yhteiskäyttöauton ja lähteä mökille.

Mukana tapahtumassa Vantaan kaupunki, Ilmailumuseo, YIT ja LAK.

Tule mukaan viihtymään ja tutustumaan mitä kaikkea jännää on luvassa tulevaisuuden aviapolislaisille!

Tapahtuma Facebookissa

Julkaistu: 23.10.2019 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter