Vantaan kirjastoille lahjoitus espanjankielisiä lastenkirjoja Argentiinasta, Chilestä ja Uruguaysta

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen vastaanottaa lahjakirjojen kokoelman Argentiinan, Chilen ja Uruguayn suurlähettiläiltä ja Kulttuurikeskus Ninhon puheenjohtajalta Tikkurilan kirjastossa 20.9.2021. Lahjoitustilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä verkossa.

Kirjalahjoitus on osa Kulttuurikeskus Ninho ry:n järjestämän Kolibri Festivaalin kulttuuriohjelmaa. Kolibri Festivaali pidetään pääkaupunkiseudulla 20.-26.9.2021.

Lahjoituksessa on kokoelma lasten- ja nuortenkirjallisuutta argentiinalaisilta, chileläisiltä ja uruguaylaisilta nykykirjailijoilta. Lahjoitustilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä verkossa 20.9. klo 16.15 alkaen Vantaan kaupunginkirjaston Youtube-kanavalla. Tilaisuus on englanninkielinen.

Kulttuurikeskus Ninho ry koordinoi kirjalahjoitusohjelmaa yhteistyössä ibero-amerikkalaisten instituutioiden ja lähetystöjen kanssa. Lahjaohjelmalla Kulttuurikeskus Ninho haluaa rikastuttaa espanjan- ja portugalinkielisen lasten- ja nuortenkirjallisuuden määrää ja moninaisuutta pääkaupunkiseudun kirjastoissa. Ohjelman kautta on lahjoitettu espanjan- ja portugalinkielistä lasten ja nuorten kirjallisuutta Helmet-kirjastoille jo vuodesta 2016.

Kolibrí Festivaali on monikulttuurinen ja monikielinen kaikille avoin taidefestivaali, joka järjestetään vuosittain pääkaupunkiseudulla. Festivaali järjestetään nyt kymmenettä kertaa ja sen ohjelmassa on paljon toimintaa: työpajoja, tarinankerrontaa, performansseja, näyttelyitä ja paneelikeskusteluja koko perheelle vauvoista teineihin.

Kolibri Festivaalin ohjelma Vantaalla

Vernissassa keskustellaan Vantaan lastenkulttuurin linjauksista 22.9. klo 17-19. PERUTTU, uusi päivämäärä ilmoitetaan Kolibri Fstivaalin ohjelmassa, katso linkki alla.

Paneeli: Rajat siirtyvät – Lastenkulttuuri ja moninaisuus Vantaalla

Kolibri Festivaalin perhetapahtuma järjestetään Lastenkulttuurikeskus Pessissä ja Vernissassa sunnuntaina 26.9. klo 11-17.

Perhetapahtuman ohjelma Vantaan tapahtumakalenterissa.

Kaikkiin festivaalin tapahtumiin on ennakkoilmoittautuminen.

Kolibri Festivaalin koko ohjelma festivaalin omilla sivuilla.

Muokattu 22.9.2021: lisätty tieto tapahtuman peruuntumisesta.

Julkaistu: 17.9.2021 
(muokattu: )

Ajankohtaista

Twitter