Vammaisten työvalmennus Virtaamo

Palkkatyöhön

Vantaalla on vammaisille henkilöille oma työvalmennuspalvelu, joka etsii yhdessä asiakkaan kanssa hänen osaamistaan ja työkykyään vastaavaa työtä. Palvelu tarjoaa tukea ja työvalmennusta, tavoitteena parantaa ja ylläpitää asiakkaan työelämän taitoja. Työvalmennuksella pyritään tukemaan henkilön työllistymistä pysyvään työsuhteeseen. Palvelumme on maksuton niin asiakkaalle kuin työnantajallekin.

Työnhakijalle

  • Voit hakeutua palveluumme, mikäli olet vantaalainen vammainen henkilö. Vamman laatuna voi olla esimerkiksi kehitysvamma, aistivamma, liikuntavamma, autismin kirjon oireyhtymä tai asperger.
  • Olethan motivoitunut ja valmis sitoutumaan työelämän vaatimuksiin.
  • Jos haluat palveluumme, ota yhteyttä lähettämällä hakemus työvalmennukseen!
  • Hakemus vammaisten työvalmennukseen
  • Esite asiakkaalle

Työnantajalle

Tuettuun työtoimintaan

Tuettu työtoiminta on Vantaan vammaispalveluiden asiakkaille tarkoitettua toimintaa tavallisilla työpaikoilla. Kyseessä ei ole työsuhde, vaan tuettuun työtoimintaan osallistuville maksetaan työosuusrahaa. Tuetussa työtoiminnassa asiakas saa tukea ja ohjausta työtehtävien suorittamiseen työvalmentajilta.

Tuettua työtoimintaa järjestetään myös ryhmämuotoisesti. Asiakkaan on mahdollista osallistua pienryhmään, jossa työskennellään tavallisilla työpaikoilla. Ryhmämuotoisessa tuetussa työtoiminnassa työvalmentaja on paikalla koko työpäivän ajan.

Tuetun työtoiminnan aikana arvioidaan asiakkaan mahdollisuuksia edetä palkkasuhteiseen työhön.

Voit hakea palveluun lähettämällä hakemuksen työvalmennukseen.

Ajankohtaista

Twitter