Työtä ja päivätoimintaa

Kädet pitelevät punaista jumppapalloa.

Tiedote 1.12.2021

Kotona asumisen tuki:

Vammaisten työ- ja päivätoimintakeskukset ovat suljettuna viikot 52–1 (27.12.2021-9.1.2022) lukuun ottamatta Malminiityn toimintakeskusta, jossa järjestetään välttämätöntä hoitoa ja toimintaa tarvitsevien asiakkaiden palvelu.

Ikääntyneiden päivätoimintakeskukset ovat suljettuna viikot 52–1 (27.12.2021-9.1.2022). Pilke-toiminta ja senioreiden vuokratalojen yhteisötoiminta toimivat normaalisti.

Tiedote 17.8.2021

Vammaisten työ- ja päivätoimintaan on palattu kesätauolta erityistä varovaisuutta nuodattaen. Lisätietoja toiminnan käynnistymisestä ja toimintaa koskevista rajoituksista löytyy täältä.

Työ- ja päivätoiminta

Työ- ja päivätoiminta voi sisältää mm.

  • vuorovaikutustaitojen ja jokapäiväisten elämäntaitojen harjoittelua
  • luovaa toimintaa
  • ulkoilua ja muuta liikuntaa
  • opetusta
  • virkistystoimintaa
  • yksinkertaisia työtehtäviä

Tutustu päivätoimintaan

Toimintakeskukset

Toimintakeskuksissa työ on tyypillisesti tekstiili- ja puutöitä sekä yrityksille alihankintana tehtävää kokoonpano- ja pakkaustyötä.

Tutustu toimintakeskuksiin

Työvalmennus ja palkkatyö

Vantaalla on vammaisille henkilöille oma työvalmennuspalvelu, joka etsii yhdessä asiakkaan kanssa hänen osaamistaan ja työkykyään vastaavaa työtä. Palvelu tarjoaa tukea ja työvalmennusta, tavoitteena parantaa ja ylläpitää asiakkaan työelämän taitoja. Työvalmennuksella pyritään tukemaan henkilön työllistymistä pysyvään työsuhteeseen. Palvelumme on maksuton niin asiakkaalle kuin työnantajallekin.

Tutustu työvalmennukseen

Ajankohtaista