Koronainfo

Koronavirus

Rajoitustoimien avulla koronavirustartunnat on onnistuttu Suomessa pitämään varsin hyvin hallussa. Vaikka rajoitustoimia aletaan asteittain purkaa, on jokaisen tärkeää edelleen noudattaa annettuja ohjeita. Tilanne on yhä vakava.

THL:n tilannekatsauksesta löydät viimeisimmät tiedot koronaviruksesta Suomessa ja maailmalla.

Valtakunnallisesta puhelinneuvonnasta p. 0295 535 535 ja chatissa saa yleistä tietoa koronaviruksesta. Valtion yhteinen puhelinneuvonta on auki arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15. Puhelinneuvonnasta ei saa terveysneuvontaa eikä ohjausta päivystyksellisissä akuuteissa oireissa.

Tietoa palveluiden avautumisesta ja tukipalveluista

Epäiletkö koronavirustartuntaa?

Katso terveyspalvelujen ohjeet.

Tukea ja neuvontaa vantaalaisille

Vantaan neuvontapuhelin

Neuvontapuhelin numerossa 09 8395 0070 on tarkoitettu kaikille vantaalaisille, jotka pohtivat miten koronavirus vaikuttaa heidän arkeensa. Numerossa palvellaan vantaalaisia arkisin kello 8–15.30.

Vantaa.fi-etusivulla on myös arkisin klo 9–15 palveleva chat. Saat henkilökohtaista yleisneuvontaa siitä, miten koronavirus vaikuttaa vantaalaisen arkeen. Autamme sinua myös löytämään tietoa Vantaan nettisivuilta. Jos soittaminen tai chattaaminen ei jostain syystä onnistu, voit lähettää kysymyksen sähköpostiin korona@vantaa.fi.

Neuvontaa vantaalaisille maahanmuuttajille

Neuvontaa Vantaan kaupungin palveluista ja poikkeustilanteesta puhelimitse ja sähköpostitse ma–to klo 11–14.

Vantaa.fi:stä löydät koronainfoa suomen lisäksi myös ruotsiksi, englanniksi, viroksi, venäjäksi, somaliksi, arabiaksi, albaniaksi, ranskaksi ja persiaksi.

Tukea ja neuvontaa yrityksille

BusinessVantaan sivuilla neuvotaan, mistä yritykset voivat saada tukea ja apua koronatilanteessa.

Vantaan kaupungin vuokraamien liiketilojen ja maanvuokrien osalta yrityksille ja yhteisöille myönnetään vuokravapautuksia ajalle 1.4. - 31.5.2020. Lisätietoa vuokravapautuksista.

Hyvä tietää koronaviruksesta

Uutisia - KoronavirusRSS

Ajankohtaista

Twitter