Tanssin viikot

Katja Lunden Company: Universo / Kuva: Saara Autere
Katja Lundén Company: Universo / Kuva: Saara Autere

Tanssin viikot tuovat 20.–29.4.2020 Vantaalle katsottavaa ja koettavaa joka makuun. Ohjelmassa on rakastettuja elementtejä, kuten Tanssikatselmus Stoori sekä kansainvälisen tanssin päivän tapahtuma Jumbossa. Lisäksi tarjolla on runsaasti yllätyksellistä ja ainutkertaista ohjelmaa.

Tanssin viikot käynnistyvät maanantaina 20.4. Kulttuuritalo Martinuksessa Katja Lundén Companyn Universon johdolla. Flamencoa, nykytanssia ja musiikkiteatteria yhdistelevä, kiehtova esitys vie yleisön unen ja valveen rajamaalle. Viisihenkisen tanssiryhmän kanssa lavalla musisoivat Anna-Mari Kähärä ja Sara Puljula.

Teemaviikkojen aikana lapset perheineen pääsevät nauttimaan Tanssiteatteri Auracon, NotaBene Art Groupin, Nykytanssiteatteri Mamia Companyn ja Tanssiteatteri Raatikon esityksistä.

Tervetuloa myös esimerkiksi Vantaan Tanssiopiston opetusteatterin esityksiin Kulttuuritehdas Vernissaan tai katsomaan Oscar-ehdokkaanakin ollutta And Then We Danced -tanssielokuvaa Bio Grandiin tai Kino Myyriin.

VanDance kutsuu Myyrmäkeen 25.4.

Tanssin viikkojen päätapahtuma on Myyrmäessä lauantaina 25.4. vietettävä VanDance. Maksuton tapahtuma on täynnä kiinnostavaa ohjelmaa. VanDancen ohjelma julkistetaan 7.3. Pysy siis kuulolla!

Tanssin viikot päättyvät kansainvälisenä tanssin päivänä 29.4. Jumbossa vietettävään Hyvää Tanssin päivää 2020 -tapahtumaan.

Tutustu ohjelmaan ja varaa lippusi

Tanssin viikon tapahtumat löytyvät Vantaan tapahtumakalenterista. Hanki lippusi esityksiin hyvissä ajoin.

Kaikille avoimen ohjelman lisäksi teemaviikon aikana kolmessa vanhustenkeskuksessa on Vantaan tanssiopiston järjestämää tanssiaiheista ohjelmaa keskusten asukkaille ja heidän omaisilleen.

Elämyksellistä Tanssin viikkoa!

Ajankohtaista

Twitter