Palvelut nuorille

Nuorten palveluissa on tarjolla monipuolisia palveluita ja yksilöllisiä ratkaisuja kohti työelämää. Palvelut on tarkoitettu alle 30-vuotialle. Asiakkaan henkilökohtainen omavalmentaja tukee palvelujen valinnassa ja työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Tukea ja opastusta saa

  • työnhaussa ja työnhakuasiakirjojen laatimisessa
  • ammatin- ja koulutusvaihtoehtojen valinnassa
  • oman yrityksen perustamisen pohdinnassa
  • työllistymistä edistävien palvelujen kartoituksessa ja niihin hakeutumisessa
  • terveydenhoidon ja sosiaaliasioiden hoidossa.

Tavoitteena on työllistyminen suoraan avoimille työmarkkinoille tai elämäntilanteen mukaan ensin työllistymis- tai kouluttautumisvalmiuksiesi parantuminen.

Lisää materiaaleja ja linkkejä työnhakuun sekä opiskeluun.

Ohjaamo Vantaa

Oletko 15–29-vuotias nuori tai nuori aikuinen? Etsitkö töitä, mietitkö koulutus- tai uravaihtoehtoja, harrastusvaihtoehtoja tai pohditko, mistä aloittaa tulevaisuuden suunnittelu? Ota yhteyttä Ohjaamoon!

Ohjaamo Vantaan avoin neuvontapalvelu on auki maanantaista perjantaihin klo 12–16. Löydät meidät Tikkurilasta, osoitteesta Lummetie 2 b C (Monitoimitila Liito).

Ohjaamo Vantaa

Lisää tietoa Ohjaamon ja nuorten palveluista löytyy Ohjaamon nettisivuilta. Ohjaamolla on mm. sosiaaliohjaaja, joka auttaa monenlaisissa asunto- ja raha-asioissa. Lisäksi Ohjaamon sivuilta löytyy paljon linkkejä ja materiaalia työnhakuun, opiskeluun, asumiseen, raha-asioihin, terveyteen ja vapaa-aikaan liittyen.

Muita nuorille suunnattuja palveluja

Nuorten työpajat
Nuorten työpajat on tarkoitettu vantaalaisille 16–28-vuotiaille nuorille. Pajoille voi hakea työkokeiluun TE-toimiston tai Ohjaamon kautta.

Nuorten aikuisten harrastustoiminta
Vantaan nuorisopalvelut tarjoaa nuorille aikuisille harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Maksuton harrastustoiminta on suunnattu 18–29-vuotiaille, ja se on avointa kaikille.

DigiPoint-hanke
Jos olet innostunut digitaitojen kehittämisestä.

Ajankohtaista


Twitter