Töihin hakeminen

Avointen työpaikkojen ilmoittaminen

Vantaan kaupunki ilmoittaa kaikista haettavissa olevista vakituisista ja pitkäkestoisista määräaikaisista tehtävistä ja viroista kaupungin verkkosivuilla. Käytämme työnhaussa Laura-rekrytointijärjestelmää. Avoimet työpaikkailmoitukset julkaistaan myös Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivuilla sekä Monsterilla.

Työpaikan hakeminen

Vantaalla avoinna olevia työpaikkoja haetaan sähköisen Laura-rekrytointijärjestelmän kautta.

Tutkinto- ja työtodistukset

Hakuvaiheessa työnhakijan ei tarvitse toimittaa jäljennöksiä tutkinto- ja työtodistuksista, mutta ne tulee varautua ottamaan mukaan ja esittämään työhaastattelussa.

Haastattelut ja valinta

Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoinnin yhteyshenkilö ottaa yhteyttä haastatteluun kutsuttaviin. Haastattelukierroksia voi olla yksi tai useampia ja ne voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmähaastatteluina.

Esimiestehtävissä sekä vaativissa asiantuntijatehtävissä osa haastateltavista saatetaan lähettää myös henkilöarviointiin. Valintapäätöksestä tiedotetaan kaikille hakijoille.

Rekrytointiprosessiin kuuluu työhöntulotarkastus Vantaan kaupungin työterveyspalveluissa.

Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittäminen

Tutustu ohjeeseen rikosrekisteriotteen tilaamiselle. Rikosrekisteriotteen tilaa työnhakija itse. Työantajalla ei ole oikeutta tilata otetta, eikä työnhakija voi valtuuttaa työnantajaa tilaamaan otetta puolestansa.

Henkilötietojen käsittely rekrytoinnissa

Tässä informointiasiakirjassa kerrotaan, miten tietojasi käsitellään, jos haet työtehtävään tai virkaan Vantaan kaupungille.

Lyhyet sijaisuudet sekä keikkaluonteiset työtehtävät

Tilapäisiä keikkatöitä Vantaan kaupungilla voi hakea pääkaupunkiseudun kuntien yhteisesti omistaman Seure Henkilöstöpalvelut Oy:n kautta. Sijaisuuksien kestot vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin kuukausiin. Lisätietoja: www.seure.fi

Palvelussuhdeasunnot

Vantaan kaupungin työntekijänä voit hakea palvelussuhdeasuntoa. Eri kokoisia asuntoja on vapaana ympäri Vantaata. Hakuprosessi käynnistyy palvelussuhdeasuntohakemuksen täyttämisestä. Palvelussuhdeasunnon saaminen edellyttää lähiaikoina alkavaa tai voimassa olevaa työsuhdetta Vantaan kaupunkiin. Työsuhde voi olla toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen. Lisätietoja voit kysyä Vantaan kaupungin Tilakeskuksen asuntovuokrauksesta, tilakeskus.vuokraus@vantaa.fi, puh. 09 8392 2 612

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Ajankohtaista


Twitter