Vantaan kaupungin yrittäjyysohjelmat kesällä 2021

Hakuaika Kesäyrittäjä-kampanjaan ja Yrityskesä-ohjelmaan on päättynyt.

Vantaan kaupunki toteuttaa kesän aikana yrittäjyysohjelmia yhteistyössä Talous ja nuoret TATin ja PKS4H:n kanssa. Ohjelmien tavoitteena on kannustaa nuoria kokeilemaan yrittäjyyttä matalalla kynnyksellä.

Kesäyrittäjä -kampanja, Talous ja nuoret TAT

Kesäyrittäjä-kampanja on Talous ja nuoret TATin 17–29-vuotiaille suunnattu maksuton kesäajan yrittäjyysohjelma, joka tukee kokeilemaan yrittäjyyttä. Kampanjan tavoitteena on tehdä yrittäjyydestä helpommin lähestyttävää, tarjota vaihtoehto perinteiselle kesätyölle sekä edistää yrittäjyystaitojen oppimista. Kampanja tarjoaa nuorille yrittäjyyskurssin, kaupungin kesäyrittäjäsetelin/tuen, yhteisiä tapahtumia ja ennen kaikkea vahvan tukiverkoston koko kesän ajaksi. Kurkkaa Kesäyrittäjä-kampanjavideo ja Kesäyrittäjä-ohjelman verkkosivut!

Yrityskesä -ohjelma, 4H

Yrityskesä on maksuton kesän ajan ohjelma, jonka tarkoituksena on rohkaista nuoria tutustumaan yritystoimintaan turvallisesti ja ohjatusti. Ohjelma on suunnattu 1525 -vuotiaille yrittäjyydestä kiinnostuneille vantaalaisille. Tavoitteena on kokeilla yrittäjyyttä kesätyönä tai harrastuksena, esimerkiksi perustamalla oma 4H-yritys.

Tarjoamme osallistujille yrityskoulutuksen sekä käytännönläheistä tukea oman yritysidean toteuttamiseen. Osallistujat saavat oman mentorin sekä kaupungin tarjoaman 300 € yrityssetelin toiminnan käynnistämisen tueksi. Lisäksi osallistujalla on kesän ajan oma vertaistukea tarjoava mentoriryhmä ja henkilökohtainen mentori. Heille järjestetään myös yhteisiä myynti- ja verkostoitumistapahtumia.

Ajankohtaista


Twitter