Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelut

Jos asiakkuutesi siirtyy TE-toimistosta Vantaan ja Keravan kuntakokeiluun, saat siitä tiedon joko kirjeitse tai sähköisesti Oma asioinnin kautta. Voit odottaa rauhassa, sillä sinuun otetaan yhteyttä alueesi kuntakokeilusta.

Koronarajoitusten vuoksi Vantaan ja Keravan työllisyyspalvelujen neuvonta palvelee kiireellisissä asioissa kokeilun asiakkaita ajanvarauksella 1.3 alkaen. Yhteydenotot pyydetään ottamaan pääsääntöisesti puhelimitse 09 8395 0120 ja osoitteessa tyollisyyspalvelut.asiakaspalvelu@vantaa.fi.

Vantaan kaupungin asiointipisteessä Vernissakatu 1 on tarjolla itsepalvelumahdollisuus ma–pe klo 9–16. Keravan asiointipisteissä palvellaan koronarajoitukset huomioiden Aleksis Kiventie 4:ssä, Kauppalantalossa ja Kauppakaari 11:ssa. Keravan asiointipisteet ovat avoinna 12–16.

Supistettu aukiolo Vantaan ja Keravan asiointipisteissä jatkuu 31.3.2021 saakka.

Neuvontapalvelut

Työllisyyspalvelujen neuvonnassa saat opastusta työnhakuun, opiskeluun ja työttömäksi ilmoittautumiseen sekä vastauksia yleensä työllistymiseen liittyviin kysymyksiin.

Työllisyyspalvelujen neuvonta on kaikille työnhakijoille tarkoitettu palvelupiste.

Jos olet alle 30-vuotias, sinua palvelevat Ohjaamo Vantaa ja Keravan Ohjaamo.

Neuvontapalvelujen työntekijät auttavat sinua:

  • työnhaun käynnistämisessä ja työnhakuun liittyvissä kysymyksissä
  • työpaikkojen löytämisessä
  • koulutusvaihtoehtojen pohdinnassa

Palvelupisteessä käytössäsi on työnhakua varten asiakaskoneita ja tulostin.

Voit myös varata ajan omavalmentajalle, jonka kanssa voit suunnitella tarkemmin tulevaisuuden työtäsi tai kouluttautumista.

Ajankohtaista


Twitter