Vantaan osaamiskeskus

Vantaan osaamiskeskus tarjoaa tukea maahanmuuttajille oman osaamisen tunnistamiseen, työllistymiseen sekä ammatillisen osaamisen kehittämiseen.
Tule mukaan toimintaamme, mikäli etsit töitä, olet kiinnostunut opiskelusta tai haluat osallistua työelämätaitoja kehittäville kursseillemme.

Asiakkaaksi osaamiskeskukseen

Vantaan osaamiskeskuksen toiminta on tarkoitettu täysi-ikäisille vantaalaisille maahanmuuttajille, joilla on lupa työskennellä Suomessa. Toiminta järjestetään selkosuomella ja osallistuminen on ilmaista.

Ilmoittautuminen:

  • Ilmoittaudu osaamiskeskukseen ottamalla yhteyttä TE-toimistoon tai sähköpostitse osaamiskeskus.vantaa@te-toimisto.fi
  • Kurssikohtaiset ilmoittautumisohjeet löytyvät alta

Osaamiskeskuksen palvelut

Kartoitusjakso ja henkilökohtainen ohjaus

Kartoitusjakson ja henkilökohtaisen ohjauksen aikana tutustut suomalaiseen työelämään ja koulutumahdollisuuksiin. Opit tunnistamaan ja tuomaan esiin omaa osaamistasi ja saat tukea oman jatkopolun suunnitteluun. Yhteistyökumppaneidemme avulla autamme sinua saamaan työ- tai opiskelupaikan. Saat oman ohjaajan, joka on tukenasi myös sen jälkeen, kun siirryt työelämään tai opiskelemaan.

Kartoitusjakson ryhmäopetuksessa Suomen kielen taitotason tulee olla A.2. tai parempi.

Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä TE-toimistoon tai sähköpostitse osaamiskeskus.vantaa@te-toimisto.fi. Kerro, että haluat ilmoittautua osaamiskeskuksen.

Rekrytointitapahtumat

Osaamiskeskuksen rekrytointitapahtumissa kuulet vierailevan yrityksen avoimista työpaikoista ja työllistyä erilaisiin tehtäviin! Rekrytointitapahtumien ajankohdat ja vierailevat yritykset ilmoitetaan osaamiskeskuksen Facebookissa ja Instagramissa. Rekrytointitapahtumat ovat avoimia kaikille vantaalaisille maahanmuuttajille, eivätkä ne edellytä osaamiskeskuksen asiakkuutta.

Työelämän suomen kielen kurssit

Osaamiskeskus järjestää kolmen viikon pituisia työelämän S2-kursseja tasoissa A2 ja B1. Kurssit on tarkoitettu ensisijaisesti osaamiskeskuksen asiakkaille, mutta satunaisesti tilaa jää myös muille asiakkaille. Seuraa osaamiskeskuksen Facebookia ja Instagramia, jossa tiedotamme vapautuvista paikoista tai tule asiakkaaksemme ottamalla yhteyttä TE-toimistoon tai sähköpostitse osaamiskeskus.vantaa@te-toimisto.fi.

Muut osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Uusista kursseista, koulutuksista ja tapahtumista tiedotamme aina ajankohtaisesti tämän sivun lisäksi myös sosiaalisessa mediassamme.

Muunkielinen neuvonta

Persia (dari ja farsi)
Navid 040 526 3876

navid.akhundzadeh@vantaa.fi

Ajankohtaista


Twitter