Osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Tältä sivulta löydät Vantaan osaamiskeskuksen järjestämät kurssit, koulutukset ja tapahtumat vantaalaisille maahanmuuttajille. Osaamiskeskuksen järjestämille kursseille, koulutuksiin ja tapahtumiin osallistuminen on asiakkaille maksutonta ja ne toteutetaan selkosuomenkielellä. Voit seurata ajankohtaista toimintaamme ja tulevia tapahtumiamme myös Facebook- ja Instagram-tileillämme.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kartoitusjakso

Osaamiskeskuksen kahden viikon kartoitusjakson aikana tutustutaan suomalaiseen työ- ja koulutusrakenteeseen, suunnitellaan omaa jatkopolkua, laitetaan työnhakudokumentit kuntoon ja haetaan sekä työ- että koulutuspaikkoja. Jakson aikana opit tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamistasi, jonka lisäksi osaamista voi kehittää esimerkiksi osallistumalla osaamiskeskuksen järjestämille kursseille. Kartoitusjakson aikana saat oman ohjaajan ja palvelu jatkuu kartoitusjakson jälkeen henkilökohtaisena ohjauksena. Opetus on selkosuomenkielellä ja kartoitusjaksolle osallistuminen edellyttää suomen kielen taitotasoa A2. Kartoitusjakso järjestetään Vantaan osaamiskeskuksella, Lummetie 2 b 4 krs. 01300 Vantaa.

Ilmoittautuminen kartoitusjaksolle tapahtuu TE-toimiston kautta.

Kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Suomen kielen keskusteluryhmä

Osaamiskeskuksen suomen kielen keskusteluryhmä järjestetään maanantaisin klo 13-15 Tikkurilan asukastilassa osoitteessa Lummetie 2 A, 4krs, Monitoimitila 1.
Keskusteluryhmä on avoin kaikille vantaalaisille maahanmuuttajille. Osallistuminen ei maksa mitään, eikä ryhmään tarvitse ilmoittautua.
Tarjolla on ilmaiseksi kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Ryhmää ohjaa osaamiskeskuksen suomen kielen opettaja.

HUOM! 24.2.2020 keskusteluryhmä on peruttu.

Suomen kielen opetusryhmä

Osaamiskeskuksen suomen kielen opetusryhmä kokoontuu tiistaisin klo 13.30-15.30 Tikkurilan asukastilassa osoitteessa Lummetie 2 A, 4krs., Neuvottelutila 1.
Opetusryhmä on avoin kaikille vantaalaisille maahanmuuttajille. Opetus ei maksa mitään, eikä ryhmään tarvitse ilmoittautua.
Ota mukaan kynä ja paperia. Ryhmän opettajana toimii osaamiskeskuksen suomen kielen opettaja.

Muut osaamiskeskuksen kurssit, koulutukset ja tapahtumat

Meillä on tulossa kevään aikana vielä paljon erilaisia kursseja, koulutuksia ja tapahtumia. Ilmoitamme niistä tällä sivulla sekä sosiaalisessa mediassamme.

Ajankohtaista

Twitter