Nuorten palvelut Ohjaamo

Ryhmäkuva Ohjaamon työntekijöistä

Oletko 15-29-vuotias nuori tai nuori aikuinen ja etsit esimerkiksi töitä, mietit koulutusvaihtoehtoja tai muuten uusia suuntia elämääsi?

Koronatilanteesta johtuen Ohjaamon neuvonta on suljettu 31.1.2021 saakka.
Palvelemme etänä ma-to klo 9-16 ja pe 9-15.
  • Viestit ja puhelut (myös whatsapp): 043 826 7466
  • Sähköposti: ohjaamo@vantaa.fi
  • Chat nettisivuilla.

  Ohjaamon neuvonta

  Palvelemme maanantaista torstaihin klo 13-16 ja perjantaisin klo 12-15 monitoimitila Liidossa, osoitteessa Lummetie 2 b C. Lisäksi meille voi laittaa sähköpostia ohjaamo@vantaa.fi tai soittaa/tekstata/whatsapata 043 826 7466. Ohjaamon chat on avoinna sivuillamme ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-15.

  Neuvontaan voit tulla ilman ajanvarausta milloin vain aukioloaikoina. Neuvontaan voit tulla minkä tahansa askarruttavien asioiden, kuten koulutukseen, työhön tai vapaa-aikaan liittyvien kysymysten kanssa. Neuvonta sijaitsee nuorten monitoimitila Liidossa, Dixin ja Tikkurilan kirjaston välissä. Näin löydät meille -video.

  Ohjaamon Neuvonta
  Lummetie 2 B C (Nuorten monitoimitila Liito)
  Ma-To 13-16
  Pe 12-15

  Yleisneuvonnan lisäksi Ohjaamossa on eri päiville erityisteemoja:

  Maanantaisin

  Monikielinen maanantai: Palvelua usealla eri kielellä vaihtelevasti, esimerkiksi suomi, ruotsi, englanti, venäjä, ranska, espanja, arabia, dari, farsi, somali. R3 Maahanmuuttajanuorten tuki ry ja somalin kielellä palvelua joka maanantai.

  Tiistaisin

  Asumisen tiistai: Neuvoja asunnonhakuun, asumisen tukiin ja muihin asumisen asioihin. Pks Nuorisoasunnot ry:n työntekijä tavattavissa puhelimen välityksellä.

  Keskiviikkoisin

  Duunikeskiviikko.

  Torstaisin

  Taloustorstai: Kelan työntekijä tavattavissa Skypen välityksellä. Lisäksi joka kuun ensimmäinen torstai (1.10., 5.11., 3.12.) tarjolla talousneuvontaa ja apua velkojen selvittämiseen Elämänlaatu RY:n Vaateri-toiminnalta.

  Perjantaisin

  Koulutusperjantai: Ohjaamon uraohjaaja Laila tai ammatinvalintapsykologi Pia auttavat kaikissa koulutukseen liittyvissä asioissa.

  Ota meihin yhteyttä asiassa kuin asiassa
  Soita tai laita viestiä (puhelin ja WhatsApp): 043 826 7466
  tai lähetä sähköpostia: ohjaamo@vantaa.fi

  Rekrytreffit

  Ohjaamo järjestää vuosittain kymmeniä Rekrytreffejä, joissa yritykset hakevat työntekijöitä avoimiin työpaikkoihin. Kaikki paikalle saapuneet työnhakijat pääsevät lyhyeen työhaastatteluun. Rekrytreffit ja muut rekrytapahtumat löytyvät kaikki Facebookista ja Ohjaamon kalenterista.

  Haluaisitko saada lisätietoa rekrytointitapahtumista tai hakea yrityksellesi työntekijöitä Rekrytreffien avulla? Ota yhteyttä yritysyhteistyön asiantuntija Kalle Hellmaniin (0295040719, kalle.hellman@te-toimisto.fi) tai yritysyhteistyön koordinaattori Maija Komoseen (040 1916695, maija.komonen@vantaa.fi).

  Nuori nainen juttelee Ohjaamon työntekijän kanssa

  Näin löydät Ohjaamo Vantaan!

  Ajankohtaista


  Twitter