Tapahtumat ja näyttelyt Vantaa-infossa

Hygieniaohjeita Vantaa-infossa asioivalle:

  • Tule Vantaa-infoon vain täysin terveenä.
  • Huolehdi turvaväleistä jonottaessasi sekä neuvonnan/asioinnin aikana.
  • Käytä kasvomaskia.
  • Huolehdi käsihygieniasta. Tiloissamme on käsidesiä asiakkaiden käyttöön.

Tietoa koronaepidemian aikaisista muutoksista kaupungin palveluissa.

Näyttelyt

Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen näyttelyissä tarkastellaan elämää Vantaalla monesta vinkkelistä. Näyttelyt ovat avoinna palvelupisteiden aukioloaikojen mukaisesti.

Vantaa on maailma

Maailman kainalossa sijaitseva Vantaa on lähimatkailun uusi musta. Se, mitä löytyy maailmalta, löytyy myös Vantaalta.

Siristä silmiäsi ja katso vinkkimme maailmanympärysmatkaan vantaalaisittain. Tarjontaa löytyy taatusti jokaiseen makuun: lapsellisille, metsään menijöille, histofriikeille, kulttuurin ahmijoille ja hurvittelijoille. Vaihdetaan Vantaalle, täällä on kaikki! #vantaaonmaailma #kuinkaksimarjaa #visitvantaa

Näyttely esillä:
Myyrmäen Vantaa-infossa 16.8.–10.9.2021

Kiitotien toisessa päässä - Vantaan ystävyyskaupunkinäyttely

Lentokenttäkaupungistamme on päässyt vuosia sujahtamaan käden käänteessä muille maille. Erityisen ihania kohteita ovat Vantaan ystävyyskaupungit. Matkustamisen ollessa nyt rajoitettua, esittelemme Vantaan ystävyyskaupunkeja Vantaa-infojen näyttelyissä ja some-kanavien kautta elo-lokakuussa 2021.

Tikkurilan Vantaa-infossa 17.8.–10.9.2021
Myyrmäen Vantaa-infossa 13.9.–7.10.2021

Vantaa – Reilun kaupan kaupunki

Reilu kauppa myötävaikuttaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen ja työskentelee erityisesti kahdeksan tavoitteen eteen. Vantaa Reilun kaupan kaupunkina luo edellytyksiä aktiiviselle ja rakenteelliselle työlle kestävän ja eettisen kulutuksen kasvattamiseksi kaupungissa.

Näyttely esillä:
Tikkurilan Vantaa-infossa 12.–29.10.2021
Myyrmäen Vantaa-infossa 1.–19.11.2021

Tapahtumat

Paikan päällä tapahtuvat neuvonnat ja tapahtumat on peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi. Normaaliaikana Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infoissa järjestetään erilaisia ajankohtaisia tapahtumia, tempauksia ja infotilaisuuksia. Vantaa-infojen aukioloaikoina pidettävät tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia.