Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Käytännöt Vantaa-infossa koronaepidemian aikana

  • Koronaepidemian aikana kannustamme hoitamaan asiat etäpalveluna, esim. puhelimitse p. 09 83911 (ma-pe klo 8–15.30) tai sähköpostilla (vantaa-info@vantaa.fi).
  • Asioi yksin, kun se on mahdollista.
  • Käytä kasvomaskia asioidessasi Vantaa-infossa.
  • Pyydämme huomioimaan turvavälit asioidessa, myös jonottaessa.

Asiakaskoneet on varattu lyhyeen viranomaisasiointiin. Vantaa-infon asiakaskoneilla on huomioitu turvallinen asiointietäisyys, jokaiselle asiakaspäätteelle on varattu oma tila ja osa koneista on tästä syystä pois käytöstä. Tiloissa on käytössä käsidesiä. Tietokonepisteitä puhdistetaan säännöllisesti. Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereesi neuvomaan.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Tarjoamme Vantaan kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme palveluihin liittyvää yleisneuvontaa ja tukea palveluihin hakeutumisessa.

Vantaa-infon yhteistyökumppaneita ovat HSL, Digi- ja väestötietovirasto, Kela, TE-palvelut, Poliisin lupapalvelut, Vero sekä NetTicket. Palvelemme asiointipisteiden lisäksi puhelimitse, sähköpostilla sekä chatissa.

Neuvomme kaupungin ja yhteistyökumppaneidemme sähköisten palvelujen käytössä, ja tulostamme myös paperilomakkeet. Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen asiakastietokoneet on varattu lyhyeen viranomaisasiointiin.

Vantaa-infossa voit maksaa Vantaan kaupungin laskut ja jättää Vantaan kaupungille menevää postia.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin kysymyksiin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon.

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tervetuloa!


Kuvituskuva

Monikielistä palveluneuvontaa

Tikkurilan Vantaa-infosta saat viron-, venäjän- ja somalinkielistä neuvontaa. Kielivalikoima laajenee 20.1. arabialla, darilla ja farsilla, ja toiminta laajenee Myyrmäen Vantaa-infoon.

Seniori- ja vammaisneuvonta tauolla

Jalkautuva seniori- ja vammaisneuvonta ovat tauolla Tikkurilassa ja Myyrmäessä toistaiseksi.

Kuntalaisten digi-info

Pilviagentit opastavat laitteiden ja sähköisten palveluiden käytössä Myyrmäen Vantaa-infossa tiistaisin klo 12-15 ja Tikkurilan Vantaa-infossa torstaisin klo 12.30-15.

Koronaneuvonta

Yleistä koronaneuvontaa vantaalaisille p. 09 8395 0070 ma-pe klo 8–15.30. Ajanvaraus ja oirearviointi arkisin klo 8-18 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä 9-16.

Asioi turvallisesti

Asioi yksin, kun se on mahdollista. Käytä kasvomaskia. Huomioi turvavälit asioidessa, myös jonottaessa.

Kaksi tuoli Vantaa-infon esiteseinän edessä

Tilaa tarjolla

Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.