Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Käytännöt Vantaa-infon Tikkurilan ja Myyrmäen palvelupisteiden asiakaskoneilla koronaepidemian aikana

Koronaepidemian aikana kannustamme hoitamaan asiat etäpalveluna, esim. puhelimitse. Huomioithan koronaviruksen suojautumisohjeet asioidessasi paikan päällä.

Korona-aikana asiakaskoneet on varattu vain viranomaisasiointiin. Vantaa-infon asiakaskoneilla on huomioitu turvallinen asiointietäisyys, jokaiselle asiakaspäätteelle on varattu oma tila ja osa koneista on tästä syystä pois käytöstä. Tiloissa on käytössä käsidesiä ja ohjeistus käsidesin käyttämiseen. Tietokonepisteitä puhdistetaan säännöllisesti. Pyydämme huomioimaan turvavälit asioidessanne, myös jonottaessa.

Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereesi neuvomaan.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä vantaa.fi-etusivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin.

Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

Karhunpesän avaimen palautus

Karhunpesän kauden 2019-2020 avaimet on palautettava Tikkurilan Vantaa-Infoon 31.7.2020 mennessä.

Vantaa-infossa asiointi

Pyydämme siirtämään kiireettömien asioiden hoitamisen myöhäisempään ajankohtaan tai hoitamaan asian puhelimitse, sähköpostilla tai chatissä.

Asioidessasi Vantaa-infossa:

Pidä 2 m turvaväli. Käytä esillä olevaa käsidesiä. Voit käyttää tietokoneita itsenäisesti. Teemme parhaamme auttaaksemme, vaikka emme voi tulla viereen neuvomaan.

Korona-info

Lue kaupungin ajantasainen korona-info täältä.

Digituki koronaepidemian aikana

Emme poikkeuksellisesti koronavirustilanteen vuoksi anna lähikontaktin digineuvontaa asiakaskoneilla. Vinkkejä sähköisen asioinnin ja laiteopastusten tukeen löydät täältä.

Tapahtumat ja neuvonnat tauolla

Koronavirustilanteen Vantaa-infon tapahtumat ja neuvonnat on peruttu toistaiseksi. Myös Vantaa-infon tilojen vuokraaminen on tauolla.

Skomarsin torppa

Kaikki Skomarsin torpan käyttövuorot keskeytetään määräajaksi hallituksen suosituksen mukaan 1.6. asti.

Poliisi tiedottaa

Rikosilmoitusten vastaanotto ja löytötavaratoimipiste ovat muuttaneet ja sijaitsevat osoitteessa Rahtitie 1, A-rappu. Toimipiste on avoinna arkisin klo 8-16.15. Lue lisää.

Kaipaatko tukea tai ihan vain juttuseuraa?

Toiminta tauolla toistaiseksi. Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua kaikenikäisten pulmatilanteisiin Myyrmäen Vantaa-infossa maanantaisin klo 15.30-17 ja Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 16-19.

Seniorineuvonta

Peruttu toistaiseksi. Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

Peruttu toistaiseksi. Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15.

Kuntalaisen digi-info

Tauolla toistaiseksi. Opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12.30–15.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Tilaa tarjolla

Tilanvuokraus tauolla toistaiseksi. Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Ajankohtaista

Twitter