Vantaa-info

Vantaa-infossa hoidat arjen ja vapaa-ajan asiasi. Tarjoamme asiantuntevaa neuvontaa verkostojamme hyödyntäen.

Sujuvaa ja mutkatonta asiointia

Opastamme sinua kaupungin ja yhteistyökumppaneiden sähköisissä palveluissa. Autamme netin käytössä, tulostamisessa ja skannaamisessa. Vantaa-infot kuuluvat Asiointipisteiden verkostoon. Tule paikan päälle tai ota yhteyttä sivun oikeassa alareunassa näkyvän chatin kautta. Chatti on auki arkisin klo 9-15.

Meiltä saat Helsingin seudun liikenteen matkakortin ja kaupunkikortin eläkeläisten ruokailuun tai koulun välipaloihin. Voit hankkia lippuja kulttuuritapahtumiin sekä muita vapaa-ajan tuotteita. Hoidat myös kaupungin laskut kuten terveyspalveluiden tai pysäköinnin maksut.

Asiantuntevaa neuvontaa ja verkostoja

Vantaa-info tarjoaa monipuolista palveluneuvontaa. Vastaamme sinua askarruttaviin asioihin ja tarvittaessa neuvomme oikeaan paikkaan.

Eri alojen asiantuntijat ovat tavattavissa päivystysaikoina tai infotilaisuuksissa. Tule kuuntelemaan, oppimaan ja keskustelemaan. Osallistu rohkeasti, tilaisuudet ovat juuri sinua varten!

Yhdessä, minulta sinulle

Vantaa-infossa teemme asiat tarpeitasi kuunnellen ja etsimme ratkaisut yhdessä.

Tule käymään tai soita!

Kysy mielenterveydestä

Tule ja kysy mielenterveydestä, kuntoutuskursseista, palveluista tai kuntoutujien tuista. Tikkurilan Vantaa-infossa pe 21.2. klo 10-14.

Kuntalaisten digi-info ja työpaja

Älylaitteiden asetukset ja päivitykset. Myyrmäen Vantaa-infossa ti 25.2. klo 12-15, Korson Vantaa-infossa ke 26.2. klo 12-15 ja Tikkurilan Vantaa-infossa to 27.2. klo 12.30-15.

Vantaan osaamiskeskus esittäytyy

Aiheena ajankohtainen toiminta ja pavelut maahanmuuttajille. Korson Vantaa-infossa ti 25.2. klo 13-14, Tikkurilan Vantaa-infossa ke 26.2. klo 15-16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa to 27.2. klo 13-14.

Vantaan varjeltu salaisuus: avajaiset

Kevään Vantaa-infojen näyttelyissä tutustutaan Hämeenkylän kartanoon. Näyttelyn avajaiset Myyrmäen Vantaa-infossa ti 3.3. klo 15-17.

Miten minusta tuli minä? -näyttelyn avajaiset

Vantaan Kuvataidekoulun oppilaat pohtivat oman elämänsä identiteettiä ja unelmiansa kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi. Avajaiset Tikkurilan Vantaa-infossa pe 6.3. klo 14-15.

Hetki keskustelulle

Tule kysymään ja keskustelemaan seurakunnan työntekijän kanssa Tikkurilan Vantaa-infoon seuraavina tiistaipäivinä klo 12.00–14.00: 25.2., 3.3., 17.3., 7.4., 21.4., 5.5.2020.

Kaipaatko tukea tai ihan vain juttuseuraa?

Punaisen Ristin Nuorten turvatalo tarjoaa apua kaikenikäisten pulmatilanteisiin Myyrmäen Vantaa-infossa maanantaisin klo 15.30-17 ja Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 16-19.

Poliisi tiedottaa

Rikosilmoitusten vastaanotto ja löytötavaratoimipiste ovat muuttaneet ja sijaitsevat osoitteessa Rahtitie 1, A-rappu. Toimipiste on avoinna arkisin klo 8-16.15. Lue lisää.

Seniorineuvonta

Tikkurilan Vantaa-infossa tiistaisin klo 14–16 ja Myyrmäen Vantaa-infossa keskiviikkoisin klo 14–16.

Kansalaisen digitaidot -opastus

Askarruttaako älylaite, sähköposti tai vaikkapa verkkoasiointi? Opastusta Tikkurilan Vantaa-infossa perjantaisin klo 13–15.30 7.1.-29.5.2020.

Vammaisten asiakasohjausyksikön neuvonta

Asiantuntija on tavattavissa Tikkurilassa keskiviikkoisin klo 13-15 ja Myyrmäessä perjantaisin klo 13-15.

Kuntalaisen digi-info

Saat opastusta esimerkiksi uuden laitteen hankintaan tai älypuhelimen käyttöön Myyrmäessä tiistaisin klo 12–15 ja Tikkurilassa torstaisin klo 12.30–15.

Alueelliset uutiskirjeet

Mitä kotikulmillasi tapahtuu? Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirje ja pysyt ajan tasalla alueesi ajankohtaisista asioista ja vaikuttamismahdollisuuksistasi.

Tilaa tarjolla

Vuokraamme Tikkurilan ja Myyrmäen Vantaa-infojen tiloja yksityistilaisuuksia varten aukioloaikojemme ulkopuolella.

Ajankohtaista

Twitter